Skandal: Poznati novinar 30 godina zlostavljao DECU dok su spavala! Evo šta im je sve radio

Kad bi se neki mališan probudio, pedofil bi se pravio da mesečari!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/4711018

Nekadašnji novinar ogranka Bi-Bi-Sija u Velsu Bendžamin Tomas (44) priznao je da je u bližoj i daljoj prošlosti seksualno zlostavljao decu, ali i neke starije momke uzrasta od 11 do 34 godine.

Tomas, koji je u jednom periodu bio vrlo cenjen novinar u Velsu, zlostavljao je decu dok su spavala, a kada bi se neko od njih slučajno i probudio pretvarao se da mesečari i da ne zna gde je.

Naročito grozan detalj koji je iznet na sudu je da je novinar snimao neku decu dok ih pipka po telu u snu. Takođe je u nekim kućama prijatelja postavljao kamere u kupatilu da snimaju njihovu decu.

Tužilac je istakao na sudu da većina dece nisu imala pojma da su zlostavljana tokom sna, kao i da su neki slučajevi otkriveni upravo analizom video sadržaja u Tomasovoj kući, nakon što je prijavljen i uhapšen.

Bendžamin Tomas postavljao je kamere i u kupatila neke dece, Foto: Daily Post Wales

“Kada je uvideo dokle je sve otišlo, priznao je u policiji da je pedofil i da ta bolest traje već skoro dve decenije. Na sudu je priznao da je pipao decu jer ga je to seksualno uzbuđivalo i kasnije je maštao o tome”, rekli su novinari okupljeni ispred suda u Gvinedu u Velsu.

Jedan od roditelja istakao je kako je imao puno poverenje u Bendžamina kad mu je dolazio u kuću.

Tomas u vreme kada je bio novinar-terenac i kada je njegova bolest uzela maha, Foto: Daily Post Wales

“Osećam se prljavo, iznevereno, besno. Ne mogu da verujem da nam je postavljao kameru u kupatilu. Njegovo lice dugo će mi biti pred očima. Želim mu najgoru kaznu”.

“Skini to sa sebe da te vidim”: Šokirana studentkinja objavila PERVERZNU poruku od profesora



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar