POROČAN ŽIVOT

Zvezda folka DECENIJAMA bio zavisnik od ALKOHOLA: Probudim se i ne znam šta je bilo juče…

Imao je problem i sa kockom i drogom...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Konstantin Bacetic

Pokojni pevač folk muzike Sinan Sakić osim po posebnom glasu i vanvremenskim pesmama ostaće upamćen i kao pevač koji je vodio poročan privatni život.

Sinan nikada nije krio da su poroci “gospodarili” njegovim životom. Kako je sam pričao u javnosti, decenijama je bio zavisnik od alkohola, a za to je krivio loše okruženje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bio sam vrlo mlad, imao sam samo 16 godina kada sam popio prvu čašicu. Mislio sam da to nije ništa i dok sam ukapirao da me je alkohol uzeo pod svoje i da sam na korak od toga da alkohol postane gospodar moga života, prošle su godine. Decenijama sam pio. Mnogo. Silom prilika. Kafane, društvo, ulizice oko mene koje me tapšu po ramenima i dopunjavaju mi čaše. Mnogi su me iskorišćavali glumeći mi prijatelje”, govorio je Sinan Sakić.

foto:ScreenShot/Youtube

“Decenije su mi trebale da dođem sebi. Nisam mogao bez alkohola i ne znam kada su stvari izmakle kontroli. Non-stop sam bio u nekoj frci, stalno je oko mene bilo društvo, bio sam po kafanama, diskotekama, restoranima. Svaki dan sam pio. Davno sam se navukao na alkohol uz prijatelje i nazoviprijatelje. Mislio sam da znam da kontrolišem svoju glavu i svoje postupke, da mogu da se nosim s alkoholom, da mogu da stanem kad hoću, da su mi granice jasne. Međutim, pre godinu i po dana, počele su da mi se dešavaju čudne stvari”, pričao je Sinan Sakić u intervjuima.

Sakić je priznao da se dešavalo da zbog konzumiranja alkohola izgubi pamćenje.

“Dešavalo mi se da se probudim i da nemam pojma šta je bilo juče. Ni gde sam bio, ni šta sam radio, da li sam možda nekome učinio neko zlo, da li sam nekog povredio, uvredio. Lažni prijatelji su mi govorili da sam u pravu i kad nije bilo tako. A ja sam u retkim trenucima trezvenosti želeo da mi kažu gde sam pogrešio i šta treba da ispravim, da li treba nekome da se izvinim. Bio sam u stanju da kleknem ispred svakoga koga sam uvredio i povredio da mu tražim oproštaj na kolenima”, govorio je on.

Sinan Sakić, Foto: Printscreen/Youtube

Nekoliko godina pred smrt Sinan je rešio da se oslobodi ovog poroka.

“Alkohol je bio moja greška. Bio sam hronični alkoholičar, ali to niko nije mogao da primeti dok sam na sceni. To je bio moj porok, ali sam uspeo da ga pobedim. Pre četiri i po godine dobio sam alkoholnu žuticu. Dnevno sam pio po dve flaše žestine. Nisam išao na lečenje, samo sam rekao sebi da je s tim gotovo. Spakovao sam stvari i otišao u Loznicu. Nije mi potreban ni psiholog ni neuropsihijatar, toliko sam prošao u životu da bih ja mnoge mogao da lečim. Sve ide iz glave. Sad popijem dve čaše vina ili viski, i tu je kraj. Jedini porok kojeg ne mogu da se rešim su cigarete”, pričao je Sinan.

Žena Sinana Sakića prvi put o požaru: Ne smem ni na muževljev grob, njegov sin Rašid nam preti još od sahrane! (FOTO)

Inače, ovaj pevač je priznao i da je bio zavisnik od kocke, a poznato je i to da je imao probleme zbog droge.

“Imao sam mnogo poroka u životu, svašta sam prošao. Na kocki sam izgubio veliko bogatstvo. Dešavalo mi se za noć da potrošim 50.000 evra, ma i više, ali sada je gotovo s tim. Viski i kocka su me uništili, ali mi je moja Loznica pomogla. Ostavio sam alkohol i kocku kad sam pre nekoliko meseci stigao u rodni kraj, gde sam svakodnevno trenirao. Nabacio sam nekoliko kilograma, ali neka, bitno je da ne pijem više viski, samo ponekad uzmem čašicu vina. Bilo je teško, ali sam se izborio s problemima “, govorio je Sinan 2015. godine kada je uhapšen zbog posedovanja droge.

Domaće zvezde koje su promenile VERU: Pomišljali su i na SAMOUBISTVO, a onda su pronašli spas i mir

Kako su mediji pisali, Sinan je priveden na graničnom prelazu Trbušnica, prema RS i BiH. Kod folk zvezde je prilikom kontrole, navodno,  pronađeno 2,3 grama kokaina koji je sakrio u donji veš.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar