PROMENILI ŽIVOTNI PUT

Domaće zvezde koje su promenile VERU: Pomišljali su i na SAMOUBISTVO, a onda su pronašli spas i mir

Evo zbog čega su se odlučili na ovaj korak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/ Goli Zivot TV HAPPY; Instagram/Dunja Ilić; Facebook/Bojan Tomović

Promena vere može biti stvar ličnog ubeđenja, potreba za novim utočištem, trend ili neki drugi razlozi, ali svakako kako je zastupljena u svetskom džet-setu, tako je i na našim prostorima.

Dunja Ilić, kontroverzna zvezda, jednom prilikom promenila je veru – iz pravoslavne je prešla u islam da bi, kako je navela i za medije, pronašla svoj mir. Ipak, Dunja je i nakon toga svojim ekscentričnim ispadima šokirala javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

View this post on Instagram

#fresh #strong #newstart #beautiful #drunkinlove

A post shared by Dunja Ilic (@dunyailic) on

Sinan Sakić je sa svojom suprugom Sabinom za života pronašao mir kod indijskog duhovnog vođe čija su uverenja da su materijalno bogatstvo i novac prolazne stvari.

Pokojni pevač Nino je svojevremeno promenio veru iz islama u parvoslavnu, pa se, iako razlozi nisu poznati, ponovo vratio islamu.

Nino, Foto: Printscreen/Youtube

Crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je priznao da ima bipolarni poremećaj, takođe je u islamu pokušao da nađe mir i blagostanje.

Foto: Youtube/Printscreen/Bojan Tomovic VIPPER

Bilo kako bilo, niti jedna vera na svetu ne propagira ništa loša, štaviše, svaka zasniva svoja načela na moralu, ljubavi, etici i praštanju. Ko god kojoj veroispovesti bio priklonjen, bitno je da se drži njenih načela.

Dejan Koturović, Foto: Printscreen/Youtube

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije Dejan Koturović napustio je pravoslavnu veru i postao je šaman. Kako je sam otkrio u intervjuima koje je davao domaćim medijima, on se na ovaj korak odlučio jer ga je nakon završetka sportske karijere mučila depresija, te svakodnevna pomisao na samoubistvo.

Dejan je sada šaman koji je svoj život posvetio lečenju drugih, posebno onih koji pate od bolesti zavisnosti kao što su alkoholizam, narkomanija i navučenost na farmakološke lekove, i sve to drevnom afričkom biljkom ibogom.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar