Žena Sinana Sakića prvi put o požaru: Ne smem ni na muževljev grob, njegov sin Rašid nam preti još od sahrane! (FOTO)

Otkrila potresne detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:TvPink

Pre par dana, u Loznici, porodična kuća pokojnog pevača Sinana Sakića izgorela je u požaru.

Njegova supruga Sabina oglasila se nakon svega i rekla da je sigurna da je požar podmetnuo Sinanov sin iz prvog braka, Rašid:

“Zapaljena je kuća koja se vodi na moje ime, ali i druga gde živi Đulkica. On je to zapalio, Rašid Sakić, Sinanov sin, koji je samo 6 dana pretio da će nas zapaliti, da ću čupati kosu s glave. Za njih je zbog drugih krivičnih dela raspisana poternica. Pravio je velike probleme nama kao porodici. Poslednji put je uhapšen sa 27 kilograma narkotika. On je u pokretu od Loznice, čamcem prelazi i zapali kuću”, rekla je Sabina i dodala:

 

View this post on Instagram

 

@sinan_sakic #sinansakic #inmemoriam

A post shared by Sinan Sakić Official (@sinan_sakic) on

“Ne mogu da odem na Sinanov grob. Od prvog dana sahrane, nama se preti. On nas ucenjuje. Rekao je na groblju da je predugo čekao da Sinan umre. Ja imam taj snimak. Čula sam da se vozio posle požara i gledao to. Požarni inspektor rekao je da je to krenulo od Đulkicine kuće i oni sumnjaju da je požar podmetnut.”

Ćerka SINANA SAKIĆA otvorila dušu: Rašid mi je pretio smrću i silovanjem! Dan pre požara rekao je da će nas zapaliti! (FOTO)

“Sinan nikome nije verovao, to je na moje ime. On je pred Sinanovu smrt dobio stan, 12.000 evra i auto, ali mu to nije dovoljno. On traži i traži novac da može da radi šta hoće. Novac koji sam mu dala pre 5, 6 meseci on je platio svoja krivična dela u Loznici uz obećanje da će kupiti garsonjeru, a ja sam mu poverovala. On nas mrzi, mrzi i Sinana. Sinan mi je rekao da ga pitam da mu da pola jetre. Ja to kažem njegovom sinu, a on je rekao: Ja? Zašto ja? Neka da Elvis ili Alen, ja ne mogu. Sinan je zaplakao”, kazala je Sabina Sakić u “Premijeri”.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar