NAPISALI KNJIGU

Ljubavnice im kupovale POKLONE! Dva poštara iz Novog Sada podelila NEVEROVATNA iskustva u knjizi

U knjizi se mogu pročitati razne zanimljive priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zoran Popnovakov i Aleksandar Tepić Foto: printscreen/PrvaTV

Dva poštara iz Novog Sada odlučila su da ovekoveče sve svoje dogodovštine koje su doživljavali obavljajući ovaj, na prvi pogled, veoma običan posao. Da posao poštara nosi sa sobom razne zanimljive situacije i sudbine, Zoran Popnovakov i Aleksandar Tepić pokazali su u knjizi “Priče iz poštanske torbe” koja je doživela dobar odjek čim se našla na policama knjižara.

“Tu ima 42 priče, sve su autentične, sve su inspirisane stvarnim događajima, fikcije ima možda 15 ili 20 posto, čisto da budu efektnije neke priče, ali da, sve se to zaista desilo”, kaže poštar i pisac Zoran Popnovakov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U knjizi se mogu pročitati razne zanimljive priče. Od poštara zavodnika kome su prilikom njegovog odlaska u penziju zajednički poklon kupile njegove ljubavnice, preko poglavice u jednom prigradskom naselju koji je zapravo određivao koliko kome para treba da sleduje u naselju od pojedinih penzija, pa sve do one priče kako je poštar odlazio na jednu adresu kako bi hranio psa čiji je vlasnik preminuo.

Knjiga “Priče iz poštanske torbe” Foto: printscreen/PrvaTV

Pisci i njihovi pseudonimi: Razlozi zbog kojih su čuveni autori dela objavljivali pod drugim imenima

“Kad zagrebete u ove priče, videćete da se ispod njih krije mnogo toga što jedan čovek mora da podnese u tako jednom naizgled običnom poslu kaze”, kaže poštar i koautor knjige “Priče iz poštanske torbe”, Aleksandar Tepić.

Neobičan klasik: Don Kihot je oduvek bio kul, ali to mnogi ne znaju

Zoran je već 29 godina u službi, a Aleksandar nešto manje tako da ne čudi što su upućeni u sve muke i događaje svojih poznanika kojima odnose poštu, a kako kažu već su rasprodali trećinu tiraža i to im daje motivaciju da nastavlje dalje sa beleženjem svojih doživljaja na poslu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar