Karma nad karmama: Muž je varao, pa se UBIO! Švalerka mu potom POGINULA, a evo šta se s kumom dogodilo

Znala je da se ništa u životu ne dešava slučajno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Fox 13

Neverovatna priča stiže nam iz Vajominga u kojoj je u glavnoj ulozi Ejmi Langer (na slici sa bivšim mužem).

Ejmi je imala sasvim solidan porodičan život i vernog muža Lamarkusa, sve dok se on nije prebacio na novi posao. Lamarkus je tamo radio sa kumom Gajom koji ga je ubeđivao da se sviđa sekretarici Vanesi.

Četiri brata silovala sestru, ona ZATRUDNELA: Dvojica se predala i otkrila BOLESTAN razlog ovog čina

Gaj je iz nekog razloga bio ljubomoran na uspešan brak Ejmi i Lamarkusa i kao da je hteo da ih rastavi, te je u nekom momentu i uspeo da utiče na kuma i on je prevario suprugu Ejmi. Nekoliko meseci je trajala afera, sve dok Ejmi nije otkrila Lamarkusa putem čudnih ponoćnih SMS poruka, za koje je znala da ih nikad pre ni od koga tako kasno nije dobijao, prenosi Fox 13.

Ne samo što je Lamarkus priznao te večeri da ima aferu, već je demonstrativno napustio Ejmi i njihov dugogodišnji brak kako bi počeo da živi sa Vanesom.

Ejmi ništa nije rekla, bila je u šoku. Samo mu je preko telefona posle dan-dva rekla da se u životu sve vraća, pa će tako i njemu i Vanesi ali i kumu Gaju koji je navijao za raspad braka.

Samo nekoliko meseci kasnije, to se i dogodilo. Lamarkus je prvo izgubio posao, baš kao i Vanesa jer je došlo do kadrovske preraspodele usled pandemije koronavirusa. Potom je na pešačkom prelazu udario jedno dete koje je kasnije preminulo!

Nekoliko dana kasnije, znajući da i sam sa Ejmi u braku nije mogao da ima dece, Lamarkus je ovu nesreću doživeo toliko tragično da ga je Vanesa pronašla obešenog u dvorištu.

Otac uhvatio ĆERKU (15) u krevetu sa komšijom: Mislila da će ga prebiti, a on je uradio nešto NEVIĐENO

Mesec dana kasnije, Vanesa je pod nerazjašnjenim okolnostima sletela s puta u provaliju i ostala na mestu mrtva!

Ejmi je čula za obe tragedije i nije likovala, naprotiv. Pola života bila je sa Lamarkusom i njegovo oduzimanje života ju je jako potreslo, ali je znala da se to nije dogodilo slučajno.

A šta se dogodilo sa Gajom? To niko ne zna. Kada je počela epidemija koronavirusa nalazio se u Kini na službenom putovanju. Tamo je čuo za obe nesreće, sudeći prema postovima na društvenim mrežama u znak žalosti.

Kolege iz firme tvrde da je zaražen virusom, kao i da mu se od jula meseca gubi svaki trag, pa je svašta moguće.

Ejmi je i dalje u takvom stanju da pokušava da pronađe sebe i novi put u životu. Za jedno je sigurna – ništa se u životu nikom ne dešava slučajno.

Muž otkrio da ga žena vara, pa je PRETUKAO: Onda je namamio ljubavnika i naterao je da mu ODRUBI glavu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar