Muž otkrio da ga žena vara, pa je PRETUKAO: Onda je namamio ljubavnika i naterao je da mu ODRUBI glavu!

Držao je uperen pištolj u njenu glavu, pitala se šta da radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/msn.com/Inside edition

Stravičan zločin počinjen je u Nju Hempširu, a scenario kao da je prepisan iz nekog trilera.

Armando Beron (33) pretukao je svoju suprugu Britani (31) do te mere da je izgledala neprepoznatljivo, a to je, što je najgore bio samo uvod u monstruoznu kaznu koju je ona morala da plati zbog prevare.

Violeta divljački tukla roditelje i zaključavala ih u kući zbog penzije, a onda ju je stigla KARMA

Britani je navodno započela tajnu vezu sa Džonatanom Amerotom, kolegom s posla. Viđali su se navodno oko dva meseca pre nego što ih je Armando otkrio. Barem je tako tvrdio, iako nikad nije imao dokaz prevare.

Prvo je, po “otkriću” kao što smo spomenuli, “ubio Boga” u ženi, a onda ju je naterao da Džonatanu napiše SMS poruku.

U njoj je napisala da se nađu na jednom mestu udaljenom nekoliko kilometara od civilizacije, kao i da joj jako nedostaje.

Džonatan je došao na lice mesta, a tamo mu je Armando uperio pištolj u čelo. Tada je naterao ženu da mu nožem odseče testise (!), da bi posle jaukanja nesrećnog čoveka upucao tri puta u telo.

Ubijeni Amerot je ležao na zemlji, ali tu nije bio kraj priči. Bračni par odvezao je telo čak 250 kilometara dalje od mesta zločina, a tada je, našavši dobro mesto za pokop, Armando rekao Britani da mu odseče i glavu!

Uplakana žena imala je sve vreme uperen pištolj, pa nije smela da odbije supruga, iako se pitala da li će preživeti i posle toga. Na kraju je uradila šta je traženo od nje, te su se vratili kući.

Ljubomorni muž ubio ženu i nije se ni OSVRNUO, ali kad je saznao da se ovo dogodilo bebi – RASPAO se!

Neverovatno, ali Britani je uspela da prijavi supruga i policiji je ispričala sve, kao i to gde su ostaci njenog ljubavnika.

Armando je uhapšen i čeka ga jako dug boravak u zatvoru, ali problem za Britani je što se ona trenutno vodi kao saučesnik, mada ima dobre šanse da ostane na slobodi, jer dokazi idu u prilog tome da je naterana pod pretnjom ubistva na gnusan zločin.

Vera vezala i tukla staricu zbog 8.000 dinara, a kad čujete ZAŠTO još – smučiće vam se dan

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar