Roditelji, pazite se! Majka dala sinu OVU IGRAČKU u kadi, a on dobio temperaturu i oko mu se zatvorilo

Upozorenje za sve koji praktikuju istu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/Eden Strong - No shame

Ukoliko ste se, ako ste roditelj malog deteta, do sada pitali koliko su opasne igračke koje se deci daju u vodi dok se kupaju, posle ove priče, odagnaćete svaku sumnju.

Štaviše, neće vam možda više ni pasti na pamet da im u kadicu ubacujete kojekakve patkice, slončiće ili druge gumene igračke.

Dečak rekao majci i drugarima da “dolazi za sekund”, pa se UBIO: Žena se šokirala razlogom smrti

Majka troje dece Eden Strong, na Fejsbuku je objavila uznemirujuću priču o tome šta se dogodilo njenom sinčiću Bejloru kada se igrao u kadici.

Eden je već znala koliko su opasne te gumene igračke jer usput pokupe bakterije koje ostaju u njima ako ih dobro ne operete posle kupanja. A veoma su agresivne ako ih potom vaše dete prisloni licu ili unese u organizam.

**WARNING**So I learned a thing. And I’ve sat on it for a couple months because the pictures are so gross that I…

Geplaatst door Eden Strong – No Shame op Maandag 21 september 2020

“Dadilja nam je rekla da se Bejlor tokom kupanja malo prskao gumenom žutom igračkom, mala patkica je to bila sa puno bakterija u njoj, iako je čišćena pre svakog igranja. Primetila sam da mu je oko crveno, ali sam mislila i da mu je sapunica upala dok se kupao. Ipak, tokom noći videla sam da infekcija uzima maha. Crvenilo se proširilo na čitavu desnu stranu lica, a dobio je i temperaturu. Odvela sam ga hitno u bolnicu gde je dobio antibiotik”, napisala je Eden.

Ona je dodala i da je crvenilo oko oka toliko poraslo, da nije više mogao da ga zatvori.

“Tokom čitave sledeće nedelje bio je u bolnici jer je dobio celulitis koji se proširio na oba oka! U nekom momentu doktori su me pripremili na groznu opciju da bi Bejlor mogao i da izgubi vid na tom oku. Na sreću, posle 5-6 dana infekcija je počela da se povlači. Danas je dobro, ali kako je bilo…bolje da ne razmišljam više”, napisala je majka.

Majka mučila petoro dece u drvenim KAVEZIMA: Spasao ih jedan DETALJ, a ona sad ne sme da SPAVA od straha

Ona je putem posta na Fejsbuku pokušala da drugim roditeljima skrene pažnju da se ne igraju sa dečjim životima ako mališanima daju gumene igračke tokom kupanja.

Ivan otkrio da ga je devojka prevarila: Prvo pobesneo, a onda joj se na NEVIĐEN način osvetio (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar