Majka mučila petoro dece u drvenim KAVEZIMA: Spasao ih jedan DETALJ, a ona sad ne sme da SPAVA od straha

Neodgovorna i bahata žena više je mislila o sopstvenim brigama nego o mališanima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Metro.co.uk printscreen/Alabama police printscreen

Kajla Men (30) iz Alabame uhapšena je zbog zlostavljanja dece u kući, kao i zbog posedovanja narkotika, nakon što nije uspela da ispoštuje uslovnu slobodu koju je dobila u januaru ove godine.

Nakon što su komšije prijavile Kajlu zbog sumnjivog načina života, policija je došla na vrata njene kuće i zatekla užasan prizor.

Skandal: Poznati novinar 30 godina zlostavljao DECU dok su spavala! Evo šta im je sve radio

Njeno petoro dece uzrasta 11, 10, 4, 3 i jedne godine držani su u drvenim krevecima koji su imali šipke i na gornjem delu, pa su dakle, bili neka vrsta kaveza.

Deca nisu mogla napolje bez ključa koji je imala “majka”, pa su čak po krevecima i urinirala, dok su im bubašvabe kružile okolo.

Kajla je uhapšena u vidno lošem stanju i sa hemijskim supstancama u sebi, a zanimljivo je da su privedeni i njeni roditelji Pamela (66) i Džejms (69) koji su znali za uslove u kojima ona drži decu, ali ništa nisu uradili po tom pitanju.

Kada je Kajla došla k sebi u pritvoru, shvatila je da će ovog puta na duže u zatvor, te je briznula u plač.

“Kako ću tamo unutra? Tamo već imam neprijatelje, ubiće me prvo veče na spavanju”, pitala se ova bahata i neodgovorna majka koja nikad nije bila iza rešetaka, ali zna mnogo žena koje sad jesu tamo i s kojima nije u dobrim odnosima, prenosi TV stanica WBRL.

Sin ubio roditelje, a majčinu glavu SKUVAO u loncu! Otkriven ODVRATAN razlog stravičnog zločina



Izvor: Objektiv.rs, Metro

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar