Oboriće mu sve rekorde, ali “ONO NEŠTO” je najbitnije: Šumaher će uvek biti bolji od Hamiltona!

"Sećam se da je Mihael bio vozač kojeg je teško pobediti, jedan od najvećih talenata. On je imao "ono nešto", istakao je Španac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: firo Sportphoto/AFP/Profimedia

Dvostruki svtski šampion Formule 1 Fernando Alonso je ocenio da će Mihael Šumaher uvek biti korak ispred Luisa Hamiltona, uprkos tome što će Britanac gotovo sigurno oboriti rekorde legendarnog vozača Ferarija.

Hamilton ima 90 pobeda u Formuli 1, jednu manje od rekordera Šumahera, ali i pet titula, takođe jednu manje od Nemca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sećam se da je Mihael bio vozač kojeg je teško pobediti, jedan od najvećih talenata. On je imao “ono nešto”. Luis je veoma dobar i najbolji u svojoj generaciji. Ali, nije osvojio titulu sa Meklarenom kada je bio timski kolega sa Džensonom Batonom. U Mercedesu, Niko Rozberg je takođe bio svetski šampion. Mihael nikada nije imao takve stvari, uvek je osvajao. Za mene, Mihael je korak ispred”, rekao je Alonso za Bild.

Pričao je i o periodu u Ferariju, kada je bio timski kolega sa Sebastijanom Fetelom.

“Ferari je najlegendarnija ekipa u Formuli 1. Posebno je voziti za Ferari. Iako nisam osvojio titulu, to je za mene bilo pozitivno iskustvo. Mislim da i Sebastijan ima lepe uspomene na Ferari, čak iako nije osvojio titulu. Mislim da je obojici nedostajalo pravo vozilo i tehničke mogućnosti u pravo vreme”, istakao je Alonso.

Posle više od pola godine gledaćemo evroligašku košarku!

Večeras kreće nova sezona, a u 21.00 igra se prvi derbi – glavni favorit za osvajanje titule Barselona čeka CSKA, koji je uvek među najjačima. Kvota na keca je 1,70, dok je dvojka 2,30.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – CSKA.

Samo jedna želja: Izborili plasman u Ligu šampiona po prvi put, ali imaju NESNOSAN PROBLEM koji ih kida!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar