LUDILO! Ljubavniku nudila 1,2 miliona evra da joj UBIJE muža poznatog fudbalera, usledio je filmski obrt!

Brakorazvodna parnica fudbalera i lepotice puna kontroverzi umalo se završila tragičnim događajem, koji je sprečen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/EnockKobina39

Supruga bivšeg reprezentativca Turske Emrea Ašika, Jagmur, optužena je za planiranje ubistva upravo fudbalera koji je veoma poznat i u našoj zemlji.

Lepotica iz Turske koja je već osam godina u braku sa 19 godina starijim muškarcem je želela da se reši Emrea nakon što je popunio papire za razvod. Kako svetski mediji pišu, Jagmur je prevarila fudbalera koji je rešio da je ostavi, a spasao ga je upravo čovekom sa kojim ga je prevarila, prenosi Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navodno, Jagmur Ašik je izvesnom Erdiju Sunguru ponudila 1.200.000 dolara da usmrti bivšeg fudbalera, koji je to odbio.

“Imao sam aferu sa njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: “Ne možeš to da uradiš”. Nakon toga je bila izuzetno besna”, svedočio je Erdi pred turskim tužilaštom.

Turska lepotica je sve pripremila za ubistvo supruga, nabavila oružje koje je trebalo njen švaler da iskoristi, najavila da će kontaktirati i drugog plaćenog ubicu i ponuditi mu sumu od 1,2 miliona, ali je srećom ljubavnik odlučio da sve prizna i spasi bivšeg fudbalera.

Emre Ašik je u bogatoj karijeri igrao za tri najveća turska kluba – Fenerbahče, Galatasaraj i Bešiktaš, a nastupao je i za Istanbulspor, iz braka sa Jugmur ima troje dece.

BAKLJE, KRV, ŽILET! Pobeda ne bira sredstva: Čile je pokušao da Brazilu ukrade Svetsko prvenstvo! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar