Veliko iznenađenje nakon 11 godina pauze: Legendarna Sofija Loren se vraća glumi, Oskar u najavi

Igra u filmu koji režira njen sin

Foto: Profimedia/Karl Schoendorfer / Shutterstock Editorial

Legendarna glumica Sofija Loren (86) je sve iznenadila vešću da se vraća svetu filma nakon jedanaestogodišnje pauze.

Filmska diva ima značajnu ulogu u novoj Netfliksovoj dami “The Life Ahead”, koju je režirao njen sin Edoardo Ponti. Film bi trebalo da izađe ove godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bila sam jako srećna kada mi je sin ponudio ulogu, to je bilo ostvarenje mog najvećeg sna. Nisam dugo razmišljala, niti sam se dvoumila, morala sam da prihvatima”, rekla je Loren.

Kada bi pogled mogao da UBIJE: Iskopirajte FATALAN izgled Sofije Loren iz “Arabeske” (VIDEO)

Velika glumica će odigrati ulogu gospođe Rouz, žene koja je preživela holokaust. Nakon toga je odlučila da pomogne jednoj prostitutki da odgoji decu. U centru priče je njen odnos sa dvanaestogodišnjem Momom, on je siroče koga je život naveo na pogrešan put.

“Uživala sam u odličnoj ulozi gospođe Rouz. Ona je tako snažna, a opet tako krhka. Pravi je borac i zaista me podseća na moju majku”, objasnila je  je Sofija.

Ime je Hardi, Tom Hardi: Evo zašto bi čuveni glumac bio savršen izbor za Bonda

Vest je tek objavljena,a  javnost već predviđa da bi ova uloga velikoj filmskoj divi mogla da donese još jednog Oskara. Ona je svog prvog Oskara osvojila 1961. godine za ulogu u filmu “La Cicociara”. Ovo je treći put kako Sofija radi sa sinom, poslednju ulogu je odigrala u filmu “Moja kuća puna ogledala”.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar