Prosuo vreo čaj po šakama i genitalijama, dobio užasne OPEKOTINE: Uradio posle toga jedinu moguću stvar

Događaj je direktno uticao na nastavak njegovog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Kovr

Tomi Piljujev iz Sakramenta tužio je poznati lanac restorana i kafe “Starbaks” zbog toga što je od radnika dobio čaj čiji poklopac nije bio dobro zatvoren.

Zbog toga je čaj prosuo po šakama, stomaku i genitalijama. Šake su mu najviše stradale, te je zbog opekotina drugog i trećeg stepena morao da 11 dana provede u bolnici.

Slučaj se dogodio 2018. godine, a Tomi je posle nekoliko meseci rešio da presavije tabak i pokuša da uzme što je moguće više novca od “Starbaksa”.

Pritom je na tužbu zbog opekotina dodao i seksualno-psihičke probleme koje je dobio posle prosipanja čaja po genitalijama, navodeći da je počeo da ide kod psihijatra zbog problema sa erekcijom i samopouzdanjem.

U međuvremenu je tokom procesa na sudu ustanovljeno da su opekotine zaista mogle da nastanu od vrelog čaja, pošto je utvrđeno na licu mesta da se služi sa vrlo visokom temperaturom. Kako je Tomi bio u tankim bermudama, stradali su mu i stomak, penis i prepone.

Piljujev ne samo da je tužio “Starbaks” već i kompaniju “Pactiv Packaging” koja je zadužena za pakovanja i plastične čaše.

Obe kompanije za sada ne odustaju na sudu od negiranja krivice, tako da je slučaj još u toku.

Došla kod momka u štiklama i crnom kostimu, pa ga vezala: Počela “igra”, a onda se dogodila NAJGORA stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar