Genitalno usklađivanje parova: Operišu se da DOLE budu TAMAN jedno za drugo!

Novi bizarni trend u Engleskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Novi bizarni trend pod nazivom “Perfect Fit” ili “genitalno usklađivanje” je veoma popularan u Engleskoj.

Ili u prevodu, parovi se podvrgavaju hirurškim zahvatima kako bi svoje polne organe uskladili jedno sa drugim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svrha zahvata je da se poveća trenje, i na taj način poboljša seksualni život parova. Hirurg Lusi Glansi tvrdi da je socijalna izolacija zbog korone prouzrokovala naglo povećanje broja parova koji žele takav zahvat.

Tokom konsultacija, lekari mere proporcije intimnog područja parova, a zatim im nude povećanje penisa, vaginalnu rejuvenaciju ili sužavanje vagine kako bi se savršeno “genitalno uskladili”.

Savršeno podudaranje

“Trenje koje nastaje zbog savršenog podudaranja genitalija dokazano poboljšava seksualno uživanje, a zajednički orgazam zavisi od stepena trenja koje parovi stvore tokom odnosa”, objasnila je doktorka Glansi.

Foto/Freepik.com

“Ovo je jedan od razloga zašto muškarci koji često masturbiraju teže postižu orgazam tokom odnosa sa ženom. Oni su navikli na savršeno podudaranje koje kontroliraju stiskom svoje ruke, a to se, naravno, razlikuje od ženskih proporcija. Zato postizanje seksualnog uživanja i sposobnost postizanja vrhunca zavise delom i o podudaranja genitalija, kada je reč o veličini”, napominje Glansijeva.

Da li starenje utiče na genitalije?

“Tokom godina penis se ne menja značajno kad je reč o čvrstoći tkiva, ali s vaginom nije tako i za to postoje dva razloga. Trudnoća je prvi jer hormonalne promene kao i vaginalni porođaj opuštaju mišića vagine. Drugi razlog je opuštanje ligamenata i stanjenje zidova vagine zbog opšteg opuštanja tela koje nastaje zbog starenja”, tvrdi Lusi Glansi.

“Parovi su sada više informisani o tome u čemu uživaju tokom seksa i traže savršeni par koji će im odgovarati kao rukavica ruci ili ključ ključanici. Ako je od početka problem u manjem penisu, koristimo filere uzimajući pacijentovo masno tkivo kako bismo stvorili poboljšanje. Žene tokom života češće nakon porođaja žele suženje vagine. Često čujem pacijentkinje koje kažu da ih je sramota zvukova koje njihova vagina proizvodi tokom odnosa zbog viška vazduha jer im penis ne odgovara. Žale se i kako im partneri preferiraju analni seks jer je onde područje uže, a one su zbog toga nezadovoljne”, objašnjava lekarka.

Foto/Unsplash/wevibe

“Tokom trudnoće i porođaja stidne usne mogu da se rastegnu što može da zasmeta tokom odnosa i prouzrokuje neprijatnosti za ženu”, ističe Glansi.

Ona veruje da su tretmani koje radi spasili mnogo brakova jer smatra da parovi koji imaju dobar seksualni život ostaju zajedno bez obzira na neslaganja na drugim područjima. Nakon svađe uvek pronađu način da se pomire.

“Čak i ako žena smatra da nije naročito privlačna, saznanje da partnera usrećuje u krevetu čini je više samopouzdanom”, tvrdi Glansijeva.

Foto/Unsplash/We-Vibe WOW Tech

Šta operacije uključuju?

“Ono što možemo da učinimo za žene podrazumeva kombinaciju nehirurškog suženja vagine kao i hirurške labioplastike. To stvara utisak urednosti spolja i stidne usne više ne smetaju tokom odnosa. S druge strane, vaginalno suženje ženama omogućava bolje iskustvo i užvanje kao i muškarcima. Kad tome pridodate uvećani penis, nastaje savršeni spoj. Svaki par procenjujemo individualno”, zaključila je Lusi Glansi.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar