ODRASTAO ČOVEK

Voleli smo ga kao Necu u Srećnim ljudima, a sada OVAKO izgleda i bavi se potpuno DRUGAČIJIM poslom (FOTO)

Posle ove serije više nigde nije glumio!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Popularna domaća serija “Srećni ljudi” i danas se reprizira, a sa zadovoljstvom je gledaju i nove generacije i one starije koje replike znaju gotovo napamet.

Foto: Youtube/ Printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični kanal

Jedan od junaka koji su obeležili ovu seriju svakako je mali Neca Golubović koji je svojim simpatičnim pitanjima i komentarima osvojio srcamnogih ljudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ONA je izgovorila čuvenu rečenicu “Neću da ti kažem, ćelavi”, danas je ne biste PREPOZNALI! (FOTO)

Iako je snimanje serije završeno pre više od dve decenije, interesovanje javnosti za živote njenih glavnih junaka ne jenjava, a najčešće se svi pitaju upravo to šta se dogodilo sa Necom i kako on sada izgleda?

Naravno, on odavno više nije mali dečak, već odrastao čovek koji ima svoju porodicu. Ulogu najmlađeg člana porodice Golubović odigrao je Janko Milivojević, a nakon završetka serije više nigde nije glumio.

Svi smo PLAKALI sa njom, a evo kako devojčica iz filma “Ptice koje ne polete” danas IZGLEDA! (FOTO)

On se danas bavi poslom koji je daleko od glumačkog poziva, tačnije, radi u porodičnoj galeriji.

Foto: Youtube/ Printscreen/ MONDO PORTAL

“Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga”, rekao je Janko prošle godine za Blic.

David iz “Policajca s Petlovog brda” danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, ali i dalje se bavi filmom (FOTO)

Kada je glumio u popularnoj seriji imao je tu čast da glumi sa nekim od najvećih imena domaće kinematografije, a kako je priznao, tog perioda se sada rado seća.

“Neću da kažem negativno, ali dosadno mi je bilo, ali što sam stariji sve mi je to jako interesantno i jako lepe uspomene imam. I sad kada je prošlo skoro 30 godina samo pozitivne utiske imam. Bilo je teško vreme, moj honorar za te tri godine je bio toliki da nisam mogao da platim jedno letovanje za porodicu, za te tri godine, bila je inflacija. Tako da nije bio finansijski interes , već entuzijazam, kao i kod dosta ljudi koji su tu radili”, rekao je on za Blic.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar