Oglasio se Filip Čukanović i otkrio najnovije detalje u slučaju Jovane i Srđana!

Filip je svoj stav o nastaloj situaciji izrekao na svom Instagram profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Filip Čukanović, Foto: Printscreen TV Prva

Čelnici Prve televizije su se obratili milionskom auditorijumu te u zvaničnom saopštenju naveli da su prekinuli saradnju sa voditeljskim tandemom Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza.

Posle toga, Jovana Joksimović im je uputila kratku poruku vidno iznervirana, te napisala – Kakva televizija, takva i objava!

Kakva televizija takva i objava”: Jovana Joksimović VIČE i ovim se rečima žestoko OBRUŠILA na TV Prva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga su Filipu Čukanoviću koji od petka vodi ovu emisiju, počele da pristižu mnogobrojne poruke i pozivi da prokomentariše sve, te se on obratio preko svog Instagram storija.

Jovana i Srđan DEFINITIVNO više ne rade na Prvoj: Ovo je saopšteno sa te televizije!

Filip Čukanović

“Drage kolege, ne mogu i ne želim da komentarišem odnos televizije i Jovane i Srđana, jer niti dajem otkaze, niti zapošljavam”, napisao je kratko Filip.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Filip Cukanovic je voditelj svetske klase.Tandem Srdjan Jovana su voditelji nize klase,kada se pogleda kako oni nekulturno vrse intervju.Postave pitanje gostu,posle pitanja automatski se ubacuju u reci pa svi u jedan glas pocimaju da se nadmecu.

    Odgovori
  2. Nekom vaznom ne odgovaraju. Nisu poltroni i sateliti i tu je kraj. Vidimo sta se i zbog cega prikazuje na svim tv. Oni nisu velicali nikoga zato su i otisli i sa Pinka. Bolje je otici a zadrzati dostojanstvo.

    Odgovori

Ostavite komentar