SVE OTKRILA

Ljupka do detalja opisala DRAMATIČNU noć sa pukovnikom: Rekla sam mu “sad ćeš videti koliko sam LUDA”

Samo jedna pevačica je pozvala nakon svega!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

O skandalu koji je napravila pevačica Ljupka Stević ovih dana pišu svi domaći mediji, a ona je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” do detalja ispričala šta se dogodilo.

Ljupka Stević, Foto: Printscreen/Instagram

“To je moja krv, ali ne znam odakle. Ono na snimcima nisam bila ja. Pojedinih stvari se ne sećam od velikog šoka. Nahvatala sam svog nevernog čoveka, kad sam mu iznela dokaze, on je to negirao i rekao mi da sam luda. I onda sam mu rekla: Sada ćeš videti koliko sam luda.

Rekla sam mu da mu prisluškujem telefon i onda sam ja izašla, slučajno sam zakačila njegovu vilicu, slučajno je naleteo na moju pesnice. Ja sam izletela iz zgrade, on nije hteo da izađe na vrata, već kroz garažu. Ja nisam nikog videla, tu su dva kafića. Zatekla sam dva razbijena automobila i policija je mene zatekla tu, moram da pričam neistinu, dok tužilaštvo ne završi sve.

Ljudi su videli šta se desilo, pao mi je mrak na oči. Nekontrolisano sam se kretala, bila sam povređena, utučena, dala sam svoje najlepše godine života, 10 godina sam bila njegova. Da je on meni rekao istinu, sve bi bilo drugačije.

Ja bih rekla da pokupi svoje stvari i da ne želim više da ga vidim. Po povratku iz Crne Gore sam ja pronašla neke lekiće za potenciju i posumnjala. On to nije koristio dok je bio sa mnom”, rekla je pevačica na početku svoje ispovesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljupka Stević odavno želela da se uda? Objavom sa sestrine svadbe sve rekla! (FOTO)

“Moglo je sve drugačije da se završi, pokušao je da me napravi ćurkom i guskom, a ja to nisam. Dobila sam zabranu prilaska njemu. Ja ne živim u njegovom stanu, jer sam svoj prethodni stan prodala. Rekla sam da ću sebi da iznajmim stan, dok ne nađem neki koji ću da kupim. Mene on ne izdržava, zavisim od sebe i od svog posla”, rekla je on dalje.

foto:E-Stock

Ljupka je objasnila i kakve razgovore je čula kada je prisluškivala Simića.

“Meni su ti glasovi nepoznati. Čula sam razna ugovaranja sastanaka sa tim devojkama. Dogovarali su da se viđaju, da se kupaju, da pričaju. Kajem se što nisam otišla tamo i napravila haos”, objasnila je ona.

Rebić izneo NOVE DETALJE skandala koji je izazvala Ljupka Stević: Oružje im je oduzeto iz ovog razloga!

Ona je rekla i kako je izgledala njihova veza.

“Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Plačem zbog emocija, to je bila velika ljubav. Uradio je šta je uradio”, dodala je Stevićeva.

Foto:ScreenShot Instagram

“Ne plašim se poziva njegove žene. Ja veće posledice ne mogu da imam. Ja ću snositi deo svoje odgovornosti. Nikad nisam bila krivično gonjena, ali sve ću da ispoštujem, platiću sve šta bude trebalo. Ja sam čak rekla inspektoru da me stave u zatvor. Ja sam mu verovala i glavu na panj sam mogla da stavim da neće ovako da se završi. Kakva crna šansa! Pojaviće se neko u mom životu! Nema potrebe da me se plaše muškarci, to što sam uradila je bilo iz prevelike ljubavi. Ceo svet mi se srušio u tih pet minuta. Kajem se, krivo mi je, ali sve bih opet tako uradila. Živeli smo zajedno, ja sam plaćala stan. Mi se nismo krili, mi smo se samo voleli. Moja majka to ne komentariše, njoj je samo bitno da ja jedem”, obrazložila je pevačica.

Ljupka Stević o SKANDALU koji je izazvala: Na stranu ta ženica za koju ga vežu deca, ja sam PREVARENA!

Kako je priznala, samo jedna koleginica je pozvala da je pita kako je i da je uteši.

“Slagala sam u iskazu i kad mi je inspektor dao da pročitam tu izjavu. Sutradan sam dala pravi iskaz. Reći ću kad se sve završi. Dokazala sam da nisam bila u alkoholisanom stanju toksikološkim nalazom. Meni je samo policija prišla i to je to. On je dao iskaz u policiji, niko me nije kontaktirao, samo su mi dostavljene stvari koje su bile u automobilu. Pogađa me što me niko od naših zajedničkih prijatelja nije pozvao. Makar da me kude… Jedna poznata ličnost me je zvala, Dragana Mirković me je zvala i rekla mi je mnogo dobrih stvari i saveta, ja sam ostala bez teksta… Puno je volim i zahvaljujem joj se na tome”, zaključila je Ljupka Stević u Premijeri.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar