Bila ubeđena da se ŠVALERIŠE: Svetlana uveče pratila muža, kada je videla gde je došao – počela da PLAČE

Sela je u taksi i nadala se da će videti nešto drugo, a dogodilo se ono što je najmanje očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Najgore je kad se u braku izgubi poverenje u partnera i kada mu se svaki potez koji napravi od straha meri i po nekoliko puta analizira.

Svetlana Kalinskaja (44) iz ukrajinskog grada Harkova podelila je svoje iskustvo na Fejsbuk grupi “Bila sam prevarena” u nadi da će drugim ženama otvoriti oči i skrenuti im pažnju da se muškarci ne švalerišu baš uvek kad pomisle na to.

Svetlana je primetila kod supruga Romana (53) da je postao hladan i odsutan u poslednje vreme, iako nije bilo razloga za to. Oduvek joj je bio privržen iako je imao brak pre nje. Nažalost, u tom braku imao je i sina koji je poginuo sa 17 godina u saobraćajnoj nesreći.

Roman nikad nije želeo da govori o tome. Trudio se da prošlost ostane prošlost, u čemu je uspevao. Do skora.

Marina želela da proba orgije: Muž je odveo na žurku, a onda je ugledala POZNATO LICE i brak im se raspao

Nakon što se otuđio, Roman je počeo Svetlanu da izbegava i u krevetu. Paralelno s tim, krenuo je da izlazi svako veče govoreći joj da mu prijaju šetnje. Nije joj rekao pravi razlog i ona je “namirisala” da je vara.

Jedno veče krenula je da ga prati. Menjao je autobus dva puta i otišao bar 20 kilometara od kuće. Ona ga je pratila u taksiju. Ništa joj nije bilo jasno. A onda joj je sinulo kada je u 22 časa uveče izašao ispred jednog groblja.

Roman je išao kod sina na grob i pričao s njim. Bilo mu je teško. Svetlani još teže. Brzo se vratila kući, plačući u taksiju. Kako bi bila sigurna da je groblje u pitanju, pratila ga je četiri dana kasnije i ponovo je išao tamo.

Na kraju je uspela da ga otvori. Priznao joj je da ga je jako pogodila priča koju je čuo na televiziji o pogibiji nekog mladića. Priča mu je otvorila stare rane i morao je da se nekoliko puta “vidi” sa sinom na groblju. Kao muškarac sa Istoka Evrope, bilo mu je ispod časti da ženi prizna da mu je teško i da pada u depresiju.

Vrištala i bacala stvari po kući: Bivši muž oženio 12 godina stariju taštu, ćerki PALA ROLETNA

Svetlana mu je pružila ruku i u narednom periodu mu je pomogla da se vrati na stari put, iako je za svaki slučaj ostala malo i na oprezu oko toga da li je samo to u pitanju kod Romana. Na Fejsbuku je napisala da je bila prevarena, ali ne bukvalno, već je samu sebe navela na pogrešne zaključke i misli.

“Nisi ti kriva. Čim počnu da se ponašaju drugačije, mi uvek pomislimo da nas varaju. Krivi su što ćute i ne otvaraju nam se. Pravilno si postupila, i ja bih ga pratila”, napisala je jedna žena na grupi.

Marija POKRALA komšiluk: Lagala da joj zbog tumora treba novac, a onda su je ugledali na hrvatskoj plaži!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar