Starac (82) iz Novog Sada odveo dečaka (8) u šumu, žene zatekle UŽASAN PRIZOR i zvale policiju

Podignuta optužnica protiv osumnjičenog

Foto/Pixabay

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je posle završene istrage podiglo optužnicu protiv vremešnog M. J. (82) iz tog grada zbog sumnje da je obljubio osmogodišnjeg dečaka iz Novog Sada. Njemu je, kako nam je rečeno u novosadskom Višem sudu pritvor produžen do 17. oktobra, pišu Novosti.

Dečak (16) iz Niša brutalno silovao dete (6): Nakon gnusnog čina izrečena SRAMNA presuda!

Ovaj osamdesetdvogodišnjak je uhapšen 7. maja pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se toga dana sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljavao.

Hrvatica SILOVALA SINA (7): Majka godinama zlostavljala dete! Opis zločina ŠOKANTAN

Šetajući tuda, dve žene su naišle na užasan prizor, koji ih je šokirao i uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle. Vremešni M. J. je, navodno, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, a žene koje su videle uznemirujuće scene, tu su sačekale policiju i rekle kuda je osumnjičeni starac otišao.

Na osnovu opisa, on je brzo pronađen i stavljene su mu lisice na ruke, a prilikom hapšenja se nije opirao niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Kako navodi ovaj list, M. J. je na saslušanju uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja, a u jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu “da bi bilo najbolje da je sada mrtav”.

Izvor: Novosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar