MAJKA IZ PAKLA

Hrvatica SILOVALA SINA (7): Majka godinama zlostavljala dete! Opis zločina ŠOKANTAN

Opis zločina u presudi je šokantan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Na oko pet godina zatvora (preciznije četiri godine i 11 meseci) osuđena je 47-godišnja majka koja je počinila dva kaznena dela nad vlastitim dečakom.

Ona je osuđena zbog silovanja deteta koji je imao nepunih osam godina i desetak godina kasnije za polno uznemiravanje istog deteta koje je tada imalo više od 15 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slučaj je otkriven 2018. godine, kada je “majka iz pakla” završila u istražnom zatvoru na 50 dana.

Ubrzo je podignuta optužnica, a danas je Županijski sud u Splitu osudio 47-godišnjakinju prvenstveno na osnovu psihološkog veštačenja.

Otac MONSTRUM koji je SILOVAO ćerku je u zatvoru! Istraga je otkrila JEZIVE detalje ovog zločina

Kako za krivična dela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svedoka, ključnim su se pokazali razgovori veštaka s traumatizovanim mladićem.

Opis zločina u presudi je šokantan.

“Iživljavao se sat vremena, nisam imala SNAGE” Dečak (13) iz Ivanjice silovao strinu (56), a pre nje OVCU

Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dečaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odeću i stavljala njegov polni organ u usta.

Desetak godina kasnije, tokom proleća i leta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na polne odnose, preteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga oterati iz porodičnog doma.

Iako nije bila na objavi presude, tokom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela pre 15-ak godina.

Danas punoletni mladić ne živi s njom.



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar