Dajte mu do znanja šta ga čeka kada dođe kući: Pošaljite mu nevaljalu PORUKU

Ovi saveti će vam dobro doći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Devojka sa telefonom, Foto: Freepik/svetlanasokolova

Sasvim je normalno da poželite da začinite stvari u vezi ili tokom “muvanja”.

Ili da rasplamsate strasti, kako bi vam sledeći put bilo još bolje u krevetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slanje seksi poruka je za neke postala uobičajena stvar.

A za neke veliki korak.

Ukoliko ste u ovome novi, ovih nekoliko saveta će vam dobro doći.

Smele poruke su neki vid ranjivosti jer vi tada izražavate vašu slabost prema nekome tako što otkrivate vaše želje i namere. Držite se neke sigurne zone i nemojte sebe previše izlagati nekim rizicima ma koliko i budite svoji.

Suština dobrog seksa je odlična predigra. Seksting može da bude odlična uvertira i pojačivač vaše želje zato nemojte odmah da krećete sa nekim jakim stvarima. Odvojite malo više vremena i krenite lagano.

Foto: Freepik/drobotdean

Želite da partneru zagolicate maštu i stavite mu do znanja šta ga čeka kada dođe kući, zato mu nemojte davati ceo proizvod odmah na tanjir. Zadirkujte ga i nemojte sve da mu otkrivate.

Nakon toga obavezno mu dajte vizuelnu potvrdu šta može da očekuje da vidi kada dođe kući. Slikajte se u seksi vešu ili potpuno obnaženi, ali vodite računa. Pošaljite fotografiju bez lica, porno osveta se dešava. Nemojte da rizikujete da vas sutra ljuti bivši dečko napadne i objavi vaše slike.

Podsetite partnera kako vas je zadovoljio poslednji put kada ste se videli. Ukažite mu na to da se sećate svega i da su vam neki detalji prilično urezani u sećanje kao i da biste ih rado ponovili.

Foto: Freepik/nensuria

Izbegavajte ravne rečenice jer razgovor treba da bude zanimljiv i zabavan. Ukoliko vas nešto ili neko prekine u dopisivanju recite to vašem partneru, da ne bi pomislio da ste odustali. Neka dopisivanje ide po vašim i samo vašim pravilima.

Pratite vaš tempo i kada počnete da se osećate loše ili postiđeno prekinite sa tim.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar