To se zove KREATIVNOST: Koristi ŠMINKU kako bi se transformisala u junake iz crtanih filmova (FOTO)

Eni Tomas je samouka umetnica neverovatnog talenta, koja je pobrala simpatije ljudi širom sveta - zasluženo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/ Instagram/ creative.cliche

Velike su šanse ovih dana, da ćete, bilo na Instagramu, bilo na Tik Toku, naići na fenomenalne radove, samouke umetnice Eni Tomas, koja, koristeći šminku, transformiše svoj lik u junake iz omiljenih crtanih filmova i serija.

Od Šreka do Beti Bup, preko Sunđer Boba, Simpsonovih, pa sve do Kruele De Vil, mašta ove mlade umetnice, pomera sve granice, a njeni radovi, ostaviće vas bez teksta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za kreaciju su joj potrebni sati, a sve je započelo kao način da nauči da se bavi šminkom za specijalne efekte.

Njeni postovi postali su viralni, kada je njene radove podelila čuvena jutjuberka i šminkerka Niki tutorijals.

Nakon toga, Eni je postala popularna preko noći (zasluženo), a od tada niže samo uspehe.

Njeni radovi su pobrali preko 15 miliona lajkova, a iza svega stoji ogroman trud, učenje i rad. Za komplikovanije likove, nekad joj je potrebno i po 12 sati, a često joj se dešavalo da joj se ne dopadne krajnji razultat, pa bi sledećeg dana krenula, što se kaže “Jovo nanovo”. I koliko god bila nekad obeshrabrena, kako kaže, našla bi način da to prevaziđe i krene ispočetka.

Za crtanje koristi šminku i boje za crtanje po licu koje imaju vodenu bazu. Ipak, obzirom da je njena koža dugo izložena bojama, trudi se da na što bolji način brine o svojoj koži, nakon što sve skine sa lica.

Mi samo možemo da kažemo (kao uostalom i svi koji vide njene radove), jedno veliko BRAVO, za ovoliki trud.

Šta vi kažete, kako vam se dopadaju Enine kreacije?

Koja vam je omiljena?

Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

I had some bangers in early 2018? When I started this page I was a floral designer in a toxic environment, dreading going to work everyday. I had big dreams of being a special effects artist and visualized myself competing on the show @syfyfaceoff even though I had never done special effects in my life? I decided to start a page to practice sfx, but one day I was inspired to recreate the doll Cynthia and that post tripled my following; completely shifting my focus to cosplay and cartoon looks! Drawing cartoons as a kid was my biggest passion, so it’s crazy that it came full circle as an adult. What I want you to take away from this story is to always follow your curiosity. I was never sure what I wanted to do career wise and I got a lot of flack for choosing not to go to college (it’s not for everyone) but I trusted that I would find my way, and I have. I’ve taken so many random classes (sewing, cooking, real estate, pottery) and I’ve had so many jobs (making pizzas, selling cars, marketing, floral design, wine presenting). Try as many things as possible and you will be guided to the next right move, trust yourself and the universe will do the rest! @mehronmakeup Paradise Palette for all paints ✖️card stock paper for extra features #makeuptransformation #mehronmakeup #100daysofmakeup #crazymakeup #bodypainting #makeupforbarbies #makeupjunkie #blazin_beauties #makeupaddicted #illusionmakeup

A post shared by Annie Thomas (@creative.cliche) on



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar