Ozbiljan kandidat za Oskara: Objavljen prvi trejler za film “Zemlja nomada” (VIDEO)

Film je trijumfovao na Festivalu u Veneciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Film “Zemlja nomada” je prvi ovogodišnji ozbiljni kandidat za Oskara. Naime, ovo ostvarenje je na Filmskom festivalu u Veneciji oduševilo kritičare i žiri.

Ostvarenje je dobilo nagradu Zlatni lav za najbolji film. Glavnu ulogu igra maestralna Frenses Makdormand.  Film prati Fern koja nakon gubitka posla odlučuje da iz korena promeni svoj život. Napušta svoje rodno mesto, udaljava se od prijatelja i započinje život kao moderni nomad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zemlju nomada” je režirala Kloe Džao, ovo je njen treći film u karijeri. Ona je takođe režirala Marvelov film “Eternals” sa Selmom Hajek, Anđelinom Džoli i Ričardom Madenom, koji će publika moći da vidi sledeće godine.

“Zemlja nomada” je rađena po uspešnoj knjizi spisateljice Džesik Bruder. Ove činjenice još više podstiču glasine o mogućem Oskaru. Publika poredi put Kloe Džao sa uspehom Taike Vaititija. Oboje su na čelu velikih Marvelovih filmova, a zatim su oboje adaptirali poznate knjige i snimili nezavisne filmove koji su trijumfovali na festivalima, sa glumcima koji su već dobijali mnoge nagrade. Glavna zvezda “Zemlje nomada” Frenses Makdormand je dobila dve nagrade Oskar za najbolju glumicu, za filmove “Fargo” i “Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju”.

Pogledajte trejler:

Očekuje se da će se film u našim bioskopima prikazivati početkom sledeće godine.

Kroz Objektiv: Trka je počela, ko će ove godine osvojiti nagradu Emi?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar