Novo iz Marvelove kuhinje: “Usamljeni vuk umire, čopor preživi”, ali promeni i dlaku i ćud (VIDEO)

Junaci "Igre prestola" ponovo zajedno u novom filmskom ostvarenju

Foto/Printscreen/Youtube

Ako je usamljeni vuk i umro, čopor je preživeo – i to samo da bi se borio za naklonost Sersei. Glumica Džema Čen potvrdila je za američke medije da će se u centru Marvelovog filma “The Eternals” nalaziti ljubavni trougao koji će činiti njen lik Sersei i dvojica glumaca iz “Igre prestola” Kit Harington i Ričard Maden.

U predstojećem filmu Sersei je ime besmrtne vanzemaljke koju igra Čen, koja je zavela besmrtnog Ikarusa (Maden) i smrtnika Dena Vitmena ili Crnog viteza, koga će tumačiti Harington.

Njih dvojica su u seriji “Igra prestola” tumačili braći Roba Starka i Džona Snežnog, ali ovde će se nimalo boriti za ljubav Sersei, koja je deo Večnih (Eternals), rase superljudi koji krišom žive među nama već 7.000 godina.

Odmah posle dana žena stigao poslednji trejler za “Crnu udovicu”

U intervjuu za italijanski Vanity Fair Čen je rekla kako će težište ovog filma biti na ljubavnoj priči, što je neobično za Marvel, u kome su romanse obično sporedna tema.

– Sersei je besmrtna, ali vrlo vezana za čovečanstvo. Ona će biti umešana u dve ljubavne priče, što je novina za Marvel i jedan od razloga zbog kojih me je privukao ovaj projekat – kazala je ona.

Marvel se romansom bavio jedino u filmovima o Spajdermenu i Ajron Menu.

Iz Marvela najavljuju: “Eternals” će imati prvog LGBTQ junaka (FOTO)

“The Eternals” režira Kloi Zao, scenario potpisuju Metju K. Firpo i Rajan Firpo, a u njemu će igrati i Anđelina Žoli, Kumail Nandžiani, Loren Ridlof, Brajan Tajri Henri, Selma Hajek, Lia MekHju i Don Li.

U bioskopima će se naći 6. novembra 2020. godine.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Telegraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar