Dala trogodišnjem bratu MARIHUANU i smejala se: Kada je videla šta se desilo, sada moli sve za OPROŠTAJ

Javnost zgrožena potezom ove devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/News4SA

Tinejdžerka Larisa Kontrera (18) i njen momak uhapšeni su ove nedelje u San Antoniju, Teksas, zbog ugrožavanja života deteta usled davanja opojnih supstanci.

Larisa i dečko čuvali su njenog trogodišnjeg sestrića kada su krenuli da se “provozaju”. U autu su oboje popušili po džoint izgubivši u potpunosti svest o vremenu i prostoru i svemu ostalom.

“Glupo, opasno i detinjasto”: Uhvatila dečka u prevari, mnogima se nije svidela njena OSVETA (VIDEO)

Devojka je u jednom trenutku ponudila brata džointom smejući se ideji, koju je dečko zdušno podržao. Dok je dečak stavljao marihuanu u usta, ona je sve snimala kamerom.

Kada je posle 5-6 minuta primetila da je dečak poplaveo u licu i da mu nije dobro, brzo ga je odvela u bolnicu. Tamo su ga jedva povratili u život i on je sada na oporavku. Larisa je dan kasnije u suzama izjavila da nije bila pri sebi, te da nije bila svesna šta radi.

“Dečka i mene je mnogo ‘uradila’ ta trava. Delovalo nam je sve nekako smešno i pozitivno i htela sam da se našalim sa sestrinim sinom. Nisam ni bila pri sebi da bi mogla da razmišljam hoće li da on to povuče ili ne. Izvini, sestrice moja, molim te, volim vas sve koliko nikoga nikad nisam volela. Kajem se i kajaću se doživotno zbog ovoga, molim vas sve za oproštaj“, rekla je Larisa.

Policajci u San Antoniju izjavili su da su Larisa i dečko, kada su doneli dete u bolnici, bili toliko nadrogirani da nisu znali gde se nalaze, te da je on padao na pod dok je hodao.

“Oni se oboje sada suočavaju sa zatvorskom kaznom. Protiv roditelja deteta neće biti podnošena prijava jer nisu učestvovali u ovome niti je bilo indicija da će dete biti u autu sa rizičnim osobama”, izjavio je šerif Beksar okruga Havijer Salazar.

Doktor koji je pregledao trogodišnjeg dečaka potvrdio je da je imao “više sreće nego pameti”.

“Vrlo lako je mogao da umre od te doze”, rekao je on novinarima.

Skrhana od bola: Na rođendan sinčiću došlo samo JEDNO dete, majka poslala POTRESNU poruku (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar