INVAZIJA

Japan se sprema za odbranu od VANZEMALJACA: U Tokiju uplašeni nakon američkih snimaka NLO-a (VIDEO)

Jedan od bivših američkih pilota lovaca kaže da su neidentifikovani fenomeni u neobjašnjivom susretu počinili „ratni čin“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Japanskim snagama samoodbrane izdate su naredbe o tome kako da odgovore na neidentifikovane leteće objekte koji ugrožavaju vazdušni prostor zemlje – iako ministar odbrane insistira da lično ne veruje u vanzemaljce.

Naređenja su u pisanom obliku distribuirana japanskom Ministarstvu odbrane i osoblju SDF-a, izvestila je u ponedeljak televizija NHK. Ministar odbrane Taro Kono lično je zatražio da budu sastavljeni još u aprilu nakon što je Pentagon zvanično objavio tri video snimka pilota američke mornarice koji prikazuju leteće predmete koji se ponašaju bizarno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pripadnicima SDF-a naloženo je da odmah obaveste svoje pretpostavljene ukoliko primete neidentifikovani leteći objekat koji bi mogao da predstavlja pretnju japanskoj nacionalnoj odbrani i bezbednosti. Takođe bi trebalo da snime objekat što je moguće sveobuhvatnije, tako da mogu naknadno da analiziraju snimke i (nadamo se) utvrde prirodu neobičnosti u vazduhu. Snimci koje je dostavila javnost takođe će biti detaljno analizirani prema novim nalozima.

Pentagon kreće u potragu za vanzemaljcima, formira radnu grupu za istraživanje NLO 

Pentagon je prošlog meseca osnovao Operativnu grupu za neidentifikovane vazdušne pojave da bi istraživao incidente sa NLO-ima, oživljavajući navodno mothballed jedinicu pod nazivom Napredni program za identifikaciju vazduhoplovnih pretnji čije je postojanje tek nedavno otkriveno javnosti (a koja možda uopšte nije raspuštena ). Ubrzo nakon toga, Kono se sastao sa američkim ministrom odbrane Markom Esperom na Guamu, a pitanje NLO-a pojavilo se kao moguća tema japansko-američke saradnje, navodi Kiodo Nevs.

ISPOVEST PILOTA

Jedan od bivših pilota lovaca koji je 2004. godine naišao na misteriozni leteći objekat u blizini obala Kalifornije, kaže da su neidentifikovani fenomeni u neobjašnjivom susretu počinili „ratni čin“.

Zapovednik David Fravor bio je svjedok kako je objekat u obliku Tic Tac izvodio izvanredne zračne manevre za koje nije poznata nijedna ljudska tehnologija u novembru 2004. Bivši pilot američke mornarice rekao je da NLO nije nalik ni na šta drugo što je ikada sreo.

 

Tri video snimka koja je Pentagon zvanično objavio ranije ove godine prvobitno su se pojavila 2007. i 2017. godine, izluđujući vanzemaljske entuzijaste podivljalim sa onim što se činilo kao veštačka vozila koja naizgled prkose zakonima aerodinamike. Međutim, pojavila su se alternativna objašnjenja za klipove. Više bivših zaposlenih u američkom vojno-industrijskom kompleksu sugerisalo je da su „NLO-i“ deo poverljivog programa naoružanja, verovatno komponente protivraketne odbrane poznate kao „kinetičko oružje za ubijanje“ ili „vozilo egzoatmosferskog ubijanja“. Penzionisani oficir CIA-e tvrdio je da se na video zapisima vidi „avion sablast“ koji je generisao američki program lažnog radara.



Izvor: Russia Today

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar