POMEŠAO PRETKE

Karađorđević ne zna ko mu je deda? Zbog ove objave GORI Fejsbuk, svi gledaju i SMEJU se! (FOTO)

Verovali ili ne Karađorđević je u svom postu na Fejsbuku kralja Aleksandra I Karađorđevića nazvao pradeda, a to Viteški kralj Aleksandar od Jugoslavije svakako nije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Youtube

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević napravio je pravi gaf na svom fejsbuk profilu, jer je “pobrkao” ko mu je deda, a ko mu je pradeda.

Verovali ili ne Karađorđević je u svom postu na Fejsbuku kralja Aleksandra I Karađorđevića nazvao pradeda, a to Viteški kralj Aleksandar od Jugoslavije svakako nije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kralj Aleksandar I Karađorđević je otac kralja Petra II Karađorđevića i deda Prestolonaslednika Aleksandra. Dok je pradeda Prestolonaslednika Aleksandra kralj Petar I Karađorđevića u narodu prozvan Oslobodilac.

Ovaj gaf Prestolonaslednika pokrenuo je lavinu komentara od toga kako starešina Doma Karađorđevića ne zna rodbinske odnose u svojoj kući i to ko mu je deda, a ko pradeda, a odmah su se pokrenule i priče o njegovom skromnom poznavanju srpskog jezika.

Aleksandar Karađorđević je preko celih grudi imao tetovažu, i to simbol drevne moći (FOTO)

Pogledajte objavu Prestolonaslednika Aleksandra I na Fejsbuku, nadamo se da je upitanju ipak samo greška.

Kralj Aleksandar je povukao konopac MRTVAČKOG ZVONA, a onda su se patrijarhove crne slutnje obistinile

Foto: Printscreen / Facebook


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Istina narode...staro kraljevstvo, prvih ljudi na zemlji, potice od crvene stene u donjim Banjanima selo Petrovici...danasnja Hercegovina, Crna agora, Kosovo, Albanija, Makedonija, Grcka to je JEDAN narod, zvali se ovako, onako, ove ili one vere...Naslednici su kraljevska loza Petrovica, danasnje porodice Kbezevic, Pejovic i Popovic..doticnog umetnutog od Engleza ne poznajem, ali govor naseg jezika sa balkana mu ne ide jer geni mu nisu sa ovog prostora samo je ulazio u ratove...Ban, gospodar Banjani gospodari, Balkan narod gospodara, gospoda, inace Bak, Ban, Balk znaci gospodar ili Bog...Kraljevstvo loze Petrovica

    Odgovori

Ostavite komentar