Pijani Srbin uhapšen u Beču: Prvo tvrdio da je Hrvat, pa pokazao DVE LAŽNE isprave

Prvo tvrdio da je zaboravio dokumenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Markus Spiske

Srpski državljanin (30) uhapšen je u Beču pošto je vozio pod dejstvom alkohola i narkotika. On je bečkoj saobraćajnoj policiji najpre kazao da je Srbin, zatim Hrvat i pokazao im falsifikovane vozačke dozvole obe države, nakon čega je priveden.

Uhapšen SRBIN u Baru: 16 godina bio na Interpolovoj poternici zbog UBISTVA

Incident se dogodio oko 15 časova, kada je bečka policija u Ulici Viner štrase zaustavila vozača i zatražila mu saobraćajnu i vozačku dotvoli. Srbin je najpre kazao da ih je zaboravio, a onda je policajcima na uvid pružio srpsku vozačku dozvolu za koju se nakon provera ispostavilo da je lažna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada su mu policajci to predočili, Srbin je kazao da je “u stvari Hrvat” i iz džepa izvukao hrvatsku dozvolu koja je takođe bila – falsifikat. Pošto su mu i tu dozvolu odbili, Srbin je postao agresivan i počeo je da se svađa sa policajcima, uporno tvrdeći da su je sa istim dozvolama vozio kamion u Nemačkoj.

Otkriven identitet Srbina uhapšenog u Španiji, policija tragala za njim zbog STRAVIČNOG UBISTVA

Policajci mu nisu verovali i oduzeli su mu dozvole. Podvrgnut je alkotestiranju kojim je utvrđeno da u krvi ima 0,66 promila alkohola. Austrijski portal “Kosmo” naovdi da je su u njegovoj krvi pronađeni i narkotici.

Uhapšen Srbin u Švedskoj: Sumnja se da je SAUČESNIK u ubistvu



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar