BIZARNE PRETNJE

Mišel detaljno ispričao kako ga je Miljana PROGANJALA: Pretila mu pištoljem, išla na GROB njegove babe…

Nakon njegove ispovesti, ona se rasplakala...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV PInk

Novi učesnik Zadruge 4, Mišel Gvozdenović, ispričao je do detalja kako ga je Miljana Kulić pre desetak godina proganjala, a čak mu i pretila da će ga ubiti.

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović, Foto: Printscreen/Facebook

“Miljana mi je pretila da će uzeti pištolj od oca Siniše i ubiti me! Zvala je moje kolege i prijatelje i govorila im: “Spremite crvene i bele ruže za sahranu”. Nije mi bilo svejedno jer je neuračunljiva i nikad se ne zna šta može da uradi. Prijavio sam je policiji, koja je pretresla porodičnu kuću Kulića u Nišu. Na Miljaninu, ali i na moju sreću, nisu našli oružje”, počeo je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miljana JURI Mišela i prati ga u stopu, on kuka Drvetu mudrosti: Noći su najteže, tera me na ZLO! (VIDEO)

“Saznala je da se moji vraćaju autobusom za Čačak. Slala mi je poruke: “Znam da su ti mama i tata krenuli iz Holandije. Poginuće usput. Spremaj im sahranu.” To me je mnogo potreslo i uznemirilo”, nastavio je on.

Foto: Printscreen Youtube

“Preselila se u Čačak da mi bude bliže, a onda je čak išla u susedno selo u kom su sahranjeni moji baba i deda. Tamo je bila na njihovom grobu! Meštanima se predstavila kao mlađa sestra moje mame Hane. Ne znam zašto je to radila, ali to je dokaz da je skroz luda”, rekao je dalje Gvozdenović.

“Ovde imaju kamere! Ako me ubije na spavanju, zna se šta joj sledi! Ja sam poreklom iz Crne Gore i kod nas postoji krvna osveta. Da mi to uradi, bila bi mrtva”, zaključio je on.

Fino im smestio: Miljana i Mišel idu ZAJEDNO u izolaciju, Lepi Mića ih izabrao za svoje POTRČKE! (VIDEO)

Miljana je tada počela da plače, a onda je rekla:

“Tada sam bila bolesna! Išla sam u bolnicu za psihijatrijske bolesti “Gornja Toponica” i pila lekove da bih se rešila opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Ostali pevači koje sam zivkala me sada gotive, samo si ti zlo od čoveka i ne možeš da mi oprostiš”.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar