Da li ste znali da su Ren i Stimpi živeli u Jugoslaviji? Tajna kontroverznog crtanog koji su svi gledali

"Dobrodošli u Holivud, u Jugoslaviji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

“Ren i Stimpi” je crtana serija koju su sva deca želela da gledaju i krišom gledala tokom dvehiljaditih godina, a svi roditelji su je mrzeli.

Spada u jednu od najkontroverznijih dečijih serija, niz epizoda nikada nije prikazano, zbog svoje sadržine, a mnogi scenaristi koji su radili na njoj su dobili otkaz. Međutim, za jedan neobičan detalj mnogi nisu znali.

Tajna “Maratonaca”: Jedna od kultnih scena srpskog filma je snimljena na prevaru

 

Glavni junaci Ren i Stimpi su iz Jugoslavije. Ovo je prvi put pomenuto u drugoj sezoni serije, a potvrđeno u epizodi “Poseta Antoniju”. Prikazano je da likovi žive u Holivudu, ali u Jugoslaviji. Neobična je njihova odluka, pošto je epizoda emitovana 1992. godine. Međutim, ovo je dugo bila tajna, pošto ova epizoda serije nikada nije emitovana na malim ekranima.

Mnogi fanovi se pitaju zašto su se odlučili baš za Jugoslaviju. Kasnije je objašnjeno da je bio reč o dobronamernoj šali. Naime, tokom cele serije su se glavni likovi hvalili da su iz Holivuda. Zbog toga je prikazano da su iz Holivuda, ali u Jugoslaviji, koja tada više nije postojala. Na ovaj način je gledaocima prikazano da Ren i Stimpi nikada ne mogu biti Holivudske zvezde.

N.T.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar