Kroz Objektiv: Srpska publika će među prvima pogledati nove holivudske filmove

"Mulan" i "Tenet" uskoro pred domaćom publikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Novi holivudski filmski hitovi uskoro stižu u Srbiju. Domaća publika će među prvima imati priliku da pogleda ostvarenja koja ceo svet očekuje već mesecima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U poslednjem trejleru jednog od najpriželjkivanijih filmova “Tenet” – Kristofera Nolana možemo da vidimo da će on biti premijerno prikazan “3. septembra u svim zemljama u kojima su bioskopi otvoreni.” Upravo je to dan kada će po prvi put domaća publika imati priliku da pogleda ovo ostvarenje sa Džonom Dejvidom Vašingtonom i Robertom Patinsonom u glavnim ulogama, koje celi svet jedva čeka da pogleda. Izgleda da će se ispuniti Nolenovo obećanje da će njegov novi film “prvi dočekati publiku u bioskopima”.

Ukoliko vam nedostaju superheroji, istog dana će premijerno biti prikazani “Novi mutanti”. Mnogi su mislili da poslednji Foksov film o mutantima neće ugledati svetlost dana, pošto je odlagan skoro deset puta, ali on je pronašao put do publike. Ovaj horor-triler će nam prikazati grupu momaka i devojaka sa super moćima, kojih se društvo plaši.  Baziran je na istoimenom strpu iz 1982. godine i pripada “X-MEN” univerzumu.

Srpska publika će imati privilegiju da bude jedna od retkih u svetu koja će moći da pogleda film “Mulan” na velikom platnu. Dizni se odlučio za onlajn premijeru, pa će skoro ceo svet “Mulan” gledati samo preko striming servisa. “Mulan” izlazi 10 septembra. Film će prikazati novu stranu crtanog filma “Mulan”, držeći se originalnog kineskog epa poznatog kao “Legenda o Mulan”.

“Kingsmen: Početak” sa Rejem Fajnsom i Brankom Katić će se pred domaćom publikom naći 17. septembra. Ovo se takozvani prikvel popularnih filmova iz serijala “Kingsmen”. Gledaoci će imati priliku da upoznaju nove likove, ali i priču o nastanku ove tajne organizacije.

Branka Katić o radu na filmu “Kingsmen”: “Zadirkivala sam Rejfa Fajnsa da je Srbin”

Još uvek ćemo morati da pričekamo kako bismo saznali šta će se desiti sa premijerama dugoočekivanih filmova, poput “Crne udovice i “Čudesne žene”.

Koji od ovih filmova najviše želite da pogledate?

N.T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar