Majka na Amazonu ugledala perverznu lutku koja je PRESLIKANA njena ćerkica, a onda je otkrila SKANDAL

Nema nikakvu dilemu da je neko ukrao sliku njenog deteta i iskoristio je u bolesne svrhe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Child Rescue Coalition printscreen

Na Fejsbuk stranici Child Rescue Coalition oglasila se majka po imenu Teri koja je otkrila užasnu priču koja joj se dogodila ove godine.

Teri je napisala da je njen najbolji prijatelj prilikom surfovanja na stranici Amazona tražio običnu dečju lutku za ćerkin rođendan.

Navukla perverznjake: Kačila golišave slike kako doji bebu u javnosti, pa dobila UŽASNU poruku (FOTO)

Skrolovanjem i kretanjem po stranici neprimetno je odveden na odeljak gde su seks-lutke i druge perverzne stvari. Našao se u pravom čudu jer je na “18+” stranici primetio lutku koja je napravljena bukvalno po uzoru na Terinu ćerku!

“Lutka je imala identične čarapice i ogrlicu kao moja ćerka. Sedela je na isti način na slici kao moja ćerka! Skandal! Smatrala bih da nisam normalna da posle toga nisam otišla na svoj Fejsbuk profil na kojem sam pronašla sliku ćerke po kojoj je očigledno urađena lutka. Dakle, ukrali su mi sliku i poslužili se njom”, napisala je Teri nakon što je videla link koji joj je poslao prijatelj.

Lutka se na Amazonu prodavala za čak 500 evra i opisana je, bljutavnosti li, kao “visoko kvalitetna lutka koja živi za susrete s muškarcima“.

“Ne mogu više, poludeću, muka mi je od njega!”: Žena traži razvod iz NAJBIZARNIJEG mogućeg razloga

“Ne mogu da verujem da postoje takve psihopate koje idu po tuđim profilima i posmatraju nam decu koristivši ih za ovakve bolesne modele”, istakla je Teri koja je odmah pisala Amazonu i poslala im sliku svog deteta sa Fejsbuk profila.

Takođe je na Fejsbuku napisala sve i zamolila ljude da šeruju priču dalje kako bi svi znali kakve opasnosti vrebaju od kačenja slike dece na internetu.

Žena sa Floride kaže da je narednih dana lutka za seks nestala sa spiska artikala.

Strava na stanici: Legao na devojku, krenuo da skida šorc, a onda se pre silovanja dogodio OBRT (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar