Od droga i perverzija do zlostavljanja: Avio-kompanija otkrila tajne ŠTA SE RADI na njenim letovima

Skandali na sve strane, stjuardese koje piju lekove za smirenje i užasnuti piloti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Osoblje British airways, jedne od najpoznatijih avio-kompanija sveta, pisalo je poslednjih godina neku vrstu tajnih dnevnika, koji se ovih dana pretvorio u dosije, o ponašanju putnika tokom letova.

Stjuarti i stjuardese nisu imenovali “obične” putnike i njihove lude avanture tokom letova, ali jesu poznate ličnosti koje su se po ko zna koji put pokazale kao najbahatiji i najbezobzirniji.

Muškarci bežali od nje po avionu, pa rešila da tuži avio-kompaniju za čak 2 miliona dinara

U dosijeu se nalazi slučaj rijaliti zvezde koja je usred leta pijana zajahala jednog nepoznatog muškarca priredivši mu takozvani “lap dance” sve dok nije osetila da on ima erekciju. Tada mu je ponudila seks u toaletu što je on odbio i pozvao osoblje u avionu da mu olakša nastavak leta bez nje u okruženju.

“Apsolutno najbahatija bila je jedna TV legenda, voditelj koji je bio toliko bezobrazan i to ne jednom u avionu, da smo ga svi zamrzeli do kraja života. Ne znam kako su ostali putnici u prvoj klasi mogli da ga podnose. Mi smo ga gledali s prezirom jer nam se obraćao s visine, bio je arogantan i često pijan”, pisale su stjuardese British airways.

Neimenovana pop zvezda redovno je tokom leta šmrkala kokain, a svaka dva minuta zvala bi osoblje da joj omogući i što više votke.

“Na letu za Bazel nekoliko muškaraca žalilo se na smrad koji dopire iz prve klase u kojoj je sedela jedna slavna manekenka. Zaista je bilo neizdrživo kako je mirisala kombinujući svoj znoj sa lošim parfemom. Kada smo je zamolili da se premesti u prvi red u kojem nikog nije bilo, glatko nas je odbila. Jedan poznati glumac bukvalno je zlostavljao svoju malu ćerku. Dete je bilo hiperaktivno, a on ju je šamarao, udarao po leđima i psovao. Užas”, navela je u dnevniku stjuardesa.

Maltretirali posadu, stjuardesu izgrebali po vratu, pušili u avionu: Skandal crnogorskih pomoraca tokom leta do Podgorice

Pop pevačica kojoj je karijera u užasnoj silaznoj putanji jednom je putovala za Nicu. Bila je toliko drogirana i pijana da je povraćala po drugom putniku, a onda se onesvestila.

“Njen agent molio nas je da ovo ne izađe u novine i platio je na licu mesta putniku na kojeg se ispovraćala”, piše u dnevniku osoblja dok se za jednu voditeljku pisalo da je bila toliko napaljena u avionu da je u toplesu plesala pozadi usred noći moleći partnera za seks.

Što se “običnih” ljudi tiče, stjuardese su ih nebrojeno puta zaticale da idu u toalet da šmrču ili imaju seks.

Na sreću, u dnevniku ima i pozitivnih primera poznatih. Navedeni su glumice Dženifer Eniston i Bet Midler, kao i pevačica Džesi Džej kao prave dame i jako mirne, slatke i kulturne putnice koje bi trebalo da budu uzor ostalima iz sveta šou-biznisa.

Lopovi iz kraja ubili je na spavanju: Porodica se raspala jer nije znala za najveću TAJNU koju je krila



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar