Muškarci bežali od nje po avionu, pa rešila da tuži avio-kompaniju za čak 2 miliona dinara

Bila je uvređena i povređena za sve pare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ty_yang

Melani Volfson presavila je tabak i tužila avio-kompaniju “Easyjet” što su je dva puta pre početka leta premeštali s mesta na mesto.

Žena iz Tel Aviva prvu neprijatnost doživela je odmah po ukrcavanju u avion. Muškarac koji je trebalo da sedi odmah pored nje, očito ultra-ortodoksni Jevrej, skočio je sa sedišta i zatražio od stjuardese da premesti Melani jer mu “vera nalaže da putuje samo pored muškaraca ili svoje žene”.

Melani je bila zbunjena, pomalo i povređena, ali je pristala da pređe na drugo mesto. Pritom je pitala stjuardesu zašto se on ne premesti a ne ona, ali nije dobila odgovor.

Međutim, samo par metara dalje pozadi, kada je došla na novo mesto – ista scena!

Ovog puta bio je mlađi Jevrej, ali istog stava, pa je stjuardesa potražila ponovo mesto za Melani. Ovaj mlađi je čak počeo da trči unezvereno po avionu, pa je i pilot morao da ustane i pita šta se dešava. Kako je on iz Izraela, razumeo je situaciju.

Melani je bila toliko besna da je već tada rekla posadi da će tužiti avio-kompaniju zbog ovog maltretiranja.

“Oduvek sam imala razumevanja za sve vere, ali što je mnogo – mnogo je. Uvređena sam pre svega kao žena. Ovo ne sme da se dešava, 21. je vek. U prošlosti sam menjala mesto sa članovima porodica koji bi da sede zajedno, ali ovo je previše”, rekla je Melani koja je tužila “Easyjet” za 2 miliona dinara.

Žena mu pronašla 2 poruke i poludela! Brak se raspao za mesec dana, a tek posle je otkrila pravu istinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar