Peugeot 3008: Osvežen izgled, moderniji enterijer i hibridni pogon (FOTO)

Vozači će uživati u unapređenom infotejnment sistemu i i-cockpitu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peugeot

Peugeot 3008 bio je presudan model u gami, kojim je obeležen procvat francuske kompanije, pa ne čudi što je “osveženje” pripremano u velikoj tajnosti.

Upečatljivijem izgledu doprineće redizajn pojedinih detalja, te novi oblik svetala, naravno u LED tehnologiji. Tu je i “Black pack” paket, koji će četvorotočkaš obogatiti efektnim crnim detaljima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novost u kabini predstavljaju unapređeni infotejnment i i-cockpit, sada u kombinaciji 3D displeja. Oprema je bogatija, a 3008 je tehnološki sazreo. Vozač, recimo, može da uživa u Night Vision modu, a tu je i MirrorScreen kompatibilnost, te Focal audio-sistem od 515 W.

Snaga ispod haube

Ispod haube, uz standardu ponudu motora u rasponu od 130 do 180 KS, kupcima su na raspolaganju dva hibrida – HYBRID4 300 e-EAT8 i HYBRID 225 e-EAT8.

U prvom slučaju, imamo benzinac od 200 KS u kombinaciji sa dva elektromotora, a u drugom je 2WD konfiguracija i jedan elektromotor, prenosi Index.

O cenama se još ništa ne zna, ali je sasvim sigurno da su Qashqai, Kadjar i Tiguan dobili ozbiljnu konkurenciju. Uostalom, baš kao što je to oduvek i bio nekadašnji “Evropski auto godine”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar