Nakon što je Toma sinoć žestoko isprozivao Janjuša, porukom mu stigle JEZIVE PRETNJE! (FOTO)

Janjuš baš nema milosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Nekadašnji učesnik rijalitija “Zadruga”, Toma Panić, uključio se sinoć telefonskim putem u emisiju “Zadruga-Narod pita”.

On nije imao lepe reči za goste Dušice Jakovljević, Ivanu Šopić i Lepog Miću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Je l moguće da ti propagiraš porodicu, a nisi došao da vidiš naše dete iako te zovemo ja i Nadežda? Mislim da neće biti vremena, ali okej. Ako imaš vremena da piješ piće sa nebitnim likovima i devojkama, imaš vremena i da dođeš kod mene. Ivanu gotivim, ne znamo se inače. Da li ti tražiš pažnju preko nekog jazavca, a ne preko mladog momka? Jazavac je Janjuš, ako misliš da je on prilika za tebe, to je sramota? Jesi s njim zbog lepote? Zašto se ne odlepiš od Janjuša? Zašto si se zalepila? Mićo, kad kažem da dođem tad ćeš doći”, govorio je Toma.

 

 

View this post on Instagram

 

Pa da! ?

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on

“Ne mogu sad, nemam vremena. Kada budem došao, doći ću domaćinski. Nadežda je moja prijateljica, i trebalo bi ona da se pita. Gde ti je Mare (Marko Miljković)? Pola godina si se sa mnom svađao zbog njega. Ja ću doći kad ja budem hteo. Budaletino pijana, kada budem mogao doći ću. Pijan si ko crna zemlja! Pijanduro, da si mene slušao mogao si da budeš na svetskim modnim pistama, sad sediš u Valjevu i jedeš mortadelu”, govorio je Mića.

“Nisam tražila ni pažnju ni dobru priliku. Je l ovo onaj čovek koji je lagao da ima sina u Kini? Nek su ti deca živa i zdrava, idi na lečenje od alkoholizma i spoj prednje zube. Pričaj na kineskom, možda se razumemo. Jesi li ti sa Nadeždom zbog lepote? Odlepila sam se od Janjuša. Zbog harizme, humora. Odlepila sam se”, odgovorila je Ivana.

Ovom prilikom potkačio je i Janjuša koji mu je nakon toga uzvratio pretnjama koje mu je poslao u vidu sms poruke.

foto:ScreenShot/Instagram

Maja i Janjuš ipak u LJUBAVI! Uhvaćeni u noćnom izlasku, ne odvajaju se jedno do drugog! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar