POTRESNA ispovest Tanje Savić: “Najgore mi je kad vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao ON”

Pevačica smatra da je njen muž ovaj scenario pripremao dve godine!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Slučaj pevačice Tanje Savić kojoj je muž odveo decu u Australiju i mesecima ih nije videla, mnoge je potresao.

Foto: Screenshot TV Happy

Kao i svaka majka, ona veruje u pravdu i u to da će uskoro zagrliti svoje mališane, a ističe i to da, pre svega, veruje u Boga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prvo, verujem u Boga. Uvek sam pomagala svima kojima sam mogla, a od dana kada sam upoznala Dušana (prim.aut. supruga) nisam uradila ništa čime bih ga povredila ili obrukala. Baš ništa. Verujem da pravda mora da pobedi”, rekla je ona za “Hello”.

“Svaka država štiti svoje građane. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog poroka sigurno ne može da bude u njihovom interesu. U Australiju ću otići ako sud naloži, ali sigurno neću otići sama. Stvoren je utisak da se meni tamo ne dopada, što nije istina”, dodala je Tanja.

Foto: Screenshot Instagram

“Australija je divna, međutim, šta ti vredi more i dobri uslovi života, ako u tvojoj kući nema sreće. Ovog trenutka mogu samo da čekam odgovor socijalne službe iz Australije. Moguće je da će i deca ići na razgovor, a ja ne gubim iz vida da su oni već četiri meseca isključivo pod uticajem oca. Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum.Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra”, obrazložila je ona dalje za pomenuti medij.

“Psihički me je ubijao, a ja sam sve to trpela računajući: “Neka ga, važno je da bude mir”. Ustvari, on je pripremao teren za ovo što je uradio sad. Spomenuću vam samo jedan primer… Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i kupio sebi novi laptop, deci skupe poklone, i eto – tata je bio darežljiv. U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kom je pukao ekran. Sav novac je bio kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim… U našoj kući sam samo ja radila, a Dušan nema ni dan radnog staža”, ispričala je ona dalje.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Naravno, u ovom trenutku mi je novac u drugom planu, ali ne mogu da ne kažem da mi je u aprilu odneo celu ušteđevinu. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvek mu je bilo važno da samo sebi ugodi. Jedino me teši pomisao da će Maksim i Đorđe, kad porastu, shvatiti kako se njihova majka borila. Išao je do takvih sitnica da, kada bih ja rekla da ne treba da jedu grickalice, on bi im dao. A deca k’o deca – raduju se”, nastavila je svoju ispovest za “Hello” pevačica.

“Kada sam govorila da su isuviše mali da satima igraju igrice, ispadala bih smešna. Svaki put kad bih otputovala zbog posla, pa ih pozvala da vidim šta rade, čula sam: “Igramo igrice”. Nikada nismo uspeli da se dogovorimo oko vaspitavanja. Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao on”, zaključila ja Tanja Savić.

B.K.

Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar