“To je odvratno, šta da radim?”: Požalila se na bizarnu naviku dečka u toku noći, sad ne može ni da spava

Devojka je prvi put kada je videla šta joj radi momak celu noć ostala budna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ArmOroysco

Jedno je biti u vezi sa nekim a da ne postoji (još) zajednički život. Međutim, biti pod istim krovom sa osobom u koju smo zaljubljeni nešto je sasvim drugo.

To zahteva puno kompromisa i međusobnog razumevanja, a o prihvatanju mana onog drugog da i ne pričamo.

E, upravo je jedna žena naišla na vrlo bizaran problem u odnosu sa momkom i to otkako žive zajedno. Toliko je zbunjena problemom koji on ima da je svoju priču objavila i na Redditu.

Problem njenog dečka sastoji se u tome što je noću lenj da se spušta sa prvog sprata kuće u prizemlje ako mu se ide u toalet.

Do te mere ne želi da sebi razbija san, da je smislio vrlo čudan način da reši potrebu za noćnim mokrenjem.

“Rešenje noćnog problema našao je u tome što drži čaše na komodi kraj kreveta i po potrebi ih koristi da u njih urinira dok ja spavam. Prvi put kada je to napravio, pronašla sam čašu punu urina na njegovoj komodi. To se sada događa često, a on ponekad ostavi čašu s urinom da stoji na ormariću više dana. Svestan je toga da je to odvratno i da bi mu se gadilo da neko drugi to čini, ali ne vidi veliki problem u tome. Zgrozim se svaki put kada to vidim”, napisala je devojka.

Komentari su bili krajnje očekivani.

“Pre svega, zašto toliko piša usred noći? Drugo, zašto ostavlja mokraću da po nekoliko dana stoji u čaši? Treće, zašto si s njim?” upitao je jedan pratilac, na koga se kasnije nadovezalo još mnogo ljudi sa sličnim opservacijama.

Ana ga srela u prodavnici, skidali se pogledima i flertovali, a onda šok: Sada je očajna, MOLI za pomoć



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar