Luka Jović pre Sofije muvao Jovanu Tipšin ali se sve završilo na prijateljskom odnosu! (FOTO)

Više sreće sledeći put...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram

Fudbaler, koji je već nekoliko meseci u turbulentnoj vezi sa plavokosom lepoticom, i pre nje udvarao se poznatim damama. Na tom spisku je ni manje ni više nego Jovana Tipšin! Naime, sportista je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde se pre nešto više od godinu dana prvi put obratio pevačici.

Zato joj i Luka Jović nije odoleo? Sofija Milošević pokazala seksi dekolte! (FOTO)

Odgovorio je na jednu njenu Instagram priču, na šta mu je Jovana kulturno uzvratila. Iako je istina da se međusobno ne prate, izgleda da ga je nečim zaintrigirala čim je želeo da ostvari komunikaciju sa njom.

Međutim, čim se Jović smuvao sa Sofijom, obrisao je sve dokaze o švrljanju po društvenim mrežama, pa i ono šta je pisao Tipšinovoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??????

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана

-Luki se Jovana baš svidela. On inače voli plavuše i uglavnom njih i startuje. Tada kada je želeo da se upozna sa Jovanom, nije bio naročito poznat, niti prisutan u javnosti kao danas. Prati on većinu pevačica, starleta i javnih ličnosti, ali, eto, Jovana mu je zapala za oko. Nije želeo da bude navalentan, nego je samo prokomentarisao da je zgodna jer je postavila atraktivnu fotografiju. I ona sigurno nije bila imuna na njega čim mu je odgovorila. Kratko su se dopisivali jer je videla da je reč o fudbaleru koji je dosta mlađi od nje, pa je bila štura i obazriva u odgovorima. Nisu razmenili brojeve telefona, niti su se udubljivali u komunikaciju i sve se završilo na nekoliko kratkih slatkorečivih komentara na račun njenog izgleda – završava sagovornik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tipsin (@jovanatipsin) дана

– Iznenadili ste me tim pitanjem, nemam šta da kažem na tu temu. Istina je da smo Luka i ja kratko komunicirali, ali samo na društvenoj mreži. Iako ga lično ne poznajem, o njemu mislim sve najbolje – kratko je poručila Jovana.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar