Miljenik srpske publike: Uskoro nova knjiga Gijoma Musoa

Još jedan triler za kraj leta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Miljenik srpske publike i jedan od najčitanijih francuskih pisaca je objavio novi roman, a prevod na srpski jezik izlazi za nekoliko dana.

Knjiga pod nazivom “Život je roman” će se pred našom publikom naći 17. avgusta, a vest je obradovala sve fanove ovog popularnog autora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.” Tako počinje priča Flore Konvej u knjizi “Život je roman”, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate. U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije.

Muso je autor 15 bestselera, od kojih se izdvajaju “Zato što te volim”, “Devojka od papira” i “Zov Anđela. Rođen je 1974. godine na Antibima. Profesor je ekonomije, ali je od malih nogu opčinjen književnošću i filmom. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar