Sin gledao film sa mamom, rekao da je voli, a onda je pao i UMRO! Zbog detalja na sahrani svi su jecali

Dečak je imao lep dan i samo je želeo da ga uz majku privede kraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Clare Walker, Daily mail

Bilo je to jedno krajnje obično veče u kući Škotlanđanke Kler Marfi.

Sela je u sofu sa osmogodišnjim sinom da pogleda jedan film. Sin Kilijan bio je srećan jer je tokom dana igrao čuvenu igru “Fortnajt” i pred film je zagrlio majku i rekao joj da je voli.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, dečak je pao na pod. Prestravljena majka počela je da vrišti i doziva pomoć iako je videla da tu ni Hitna pomoć verovatno ne bi mogla da pomogne.

Kad su doktori došli, Kilijan je još davao kakve-takve znake života ali je po dolasku u bolnicu preminuo. Prethodno je čak i deda Brus (51) pokušao da ga reanimira na licu mesta i vrati u život.

Kler je u razgovoru sa policijom i doktorima otkrila i najverovatniji uzrok iznenadne smrti sina – još kao beba imao je težak oblik astme od koje se nikad nije izlečio. Stalno je uzimao pumpicu za disanje i lekove takođe, a kad je počeo karantin zbog koronavirusa, cela porodica zbog njega gotovo nijednom nije izašla iz kuće, već su njima donosili hranu i ostale potrepštine.

Sahrana malog Kilijana u Dandiju bila je u znaku “Fortnajta”. Zbog njegove ljubavi prema igri, svi drugari došli su obučeni u kostime junaka igrice, zbog čega su odrasli neutešno plakali ceo dan.

Majka krenula da pere veš, beba je pratila: U narednom momentu dete je zbog ovoga poplavelo i palo u KOMU



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar