Novak sada JOŠ LAKŠE može do titule: Bivši šampion odustao od turnira u Njujorku (FOTO)

Pored Vavrinke povukle su se i dve teniserke koje se nalaze medju 10 najboljih na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/theadriatour.com

Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je da neće učestovati na ovogodišnjem US Openu, koji je na programu od 31. avgusta do 13. septembra.

Vavrinka, koji je 17. igrač na ATP listi, za švajcarske medije izjavio da ga brine zdravstvena situacija u Njujorku i širenje korona virusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, umesto za nastup na grand slamu odlučio se da igra na manjim turnirima čelendžer-serije u Evropi u drugoj polovini avgusta, kako bi se pripremio za Rolan Garos, koji je na rasporedu u septembru.

“Vidim izrazito osetljivu zdravstvenu situaciju u Njujorku. Ne želim da putujem u SAD pod tim uslovima”, izjavio je 35-godišnji osvajač US Opena iz 2016.godine za švajcarsku televiziju RTS.

Kada je reč o konkurenciji dama, sve teniserke rangirane medju 10 najboljih na svetu, Elina Svitolina i Kiki Bertens odustale su od Otvorenog prvenstva SAD.

Svitolina, peta teniserka sveta i prošlogodišnja polufinalistkinja, izjavila je da se ne oseća ugodno da putuje, dok je sedmoplasirana Bertens na društvenim mrežama napisala da se brine zbog karantina po dolasku u SAD.

US Open na programu je od 31. avgusta do 13. septembra.

Đoković je kralj spašenih meč lopti: “Morate da DOKRAJČITE Novaka kada vam se ukaže šansa” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar