Đoković je kralj spašenih meč lopti: “Morate da DOKRAJČITE Novaka kada vam se ukaže šansa” (VIDEO)

ATP objavio tekst u kome je odao veliko priznanje najboljem teniseru sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KARIM SAHIB/AFP/Profimedia

Na zvaničnom sajtu ATP tura objavljen je veoma interesantan tekst o najboljem teniseru sveta, u kom se odaje veliko priznanje Đokoviću.

Tekst pod naslovom “Đoković, kralj spašenih meč lopti” počinje brutalnom rečenicom:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Morate da dokrajčite Novaka Đokovića kada vam se ukaže šansa. U suprtonom će svetski reket broj 1, ne samo dobiti taj meč nego i osvojiti ceo turnir”.

U nastavku autori podsećaju na broj titula koje je Nole osvojio u karijeri, a zatim navode i precizne podatke zbog koji su Srbina prozvali kraljem meč lopti.

Na sedam turnira je spasao bar po jednu meč loptu, a onda je stigao do trofeja. Beč 2007, Bazel 2009, US open 2011; Šangaj 2012, Doha 2017, Vimbldon 2019. i Dubai ove godine, turniri su na kojima je Nole stizao do trona posle dramatičnih mečeva.

“To je kao da ste na ivici provalije. Znate da nema povratka i morate da preskočite i pokušate da pronađete način da preživite. Molite se za najbolje i verujete da to možete da uradite”, rekao je Nole na zadatu temu, pa zaključio:

“To je stvar trenutka. U redu, jedan poen do kraja, jedan udarac do kraja. Nema nazad. To je to. Prihvatim situaciju i pokušam da izvučem najbolje iz nje”.

Vodi računa o merama zaštite: Paparaci pronašli Novaka, hoda bos, sa NEOBIČNOM maskom na licu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar