Muškarci su priznali: Volimo vas, ali nam ove stvari koje radite baš idu na živce!

Neke su potpuno očekivane a druge su nas pošteno nasmejale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/cookie_studio

U vezama je potpuno normalna stvar da ne može uvek sve da nam se dopadne kod partnera, niti da sve bude potaman.

Kao što damama smetaju neke navike i postupci, isto je i sa njihovim “jačim” polovinama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato i ne čudi što je najnovija tema na Redditu izazvala toliko pažnje, te su muškarci, makar anonimno, mogli da kažu iskreno, šta je to što im smeta kod partnerki.

Neke zamerke su bile očekivane a o njima se i ranije pisalo. Pitanja poput: “A šta radiš? A jel’ misliš na mene?”, ili bilo koji oblik razmaženog ponašanja, sa razlogom ne prijaju velikom broju ljudi, ali našli su se i neki zanimljivi i neočekivani odgovori.

Ukoliko ste bili fanovi serije “Prijatelji” (“Friends”), verovatno se sećate da je veliko no-no za Džoija bilo da iko proba da mu uzme hranu, a iako je vatreni fan ženskog roda, čak ni sa njima nije voleo da deli jelo. U stanju je bio i da raskine vezu.

Upravo se na ovo požalilo mnogo momaka.

“Odvedem je u restoran, lepo pitam šta želi da naruči i ona uzme salatu ili slično. Ja uglavnom naručujem meso i krompiriće. Do sada se nije desilo da barem jednom njena viljuška ne završi u mom tanjiru, a kada sam joj to zamerio, ozbiljno se naljutila na mene”, rekao je jedan od korisnika Reddita.

Foto/Freepik/yanalya

Drugi se nadovezao da njegova devojka, kadgod bi kupili sladolede, traži zalogaj njegovog i to ne jer želi da ga proba, kako on dalje kaže, već jer je najmlađe dete u porodici i nije navikla na ograničenja. “Sa druge strane, ja sam najstariji u mojoj porodici i ne volim da neko dira ono što je moje”, završio je priču.

Bilo je i onih koji nisu mogli da razumeju konstantnu potrebu svojih lepših polovina da troše novac u tolikoj meri.

“Moja devojka nije platila račune i kuka kako su joj dažbine previsoke, ali joj nije problem da taj isti novac potroši na jedan jedini par cipela”, napisao je jedan korisnik.

Foto/Freepik/Freepik

“Slaže naopako sudove u mašinu za suđe, hrče poput kombinacije kosilice za travu i mešalice za cement pune mačaka, vadi hranu iz mikrotalasne pre nego što se završi odbrojavanje sekundi, ne može da kupi išta bez temeljne provere o poreklu i sastojcima, uleće mi dok se tuširam samo da bi me pljesnula po pozadini, ostavlja iskorišćeni konac za zube svuda po kući, ne menja toalet papir kad ga potroši”, samo su neki od smešnijih situacija koje nerviraju muškarce, ako je sudeći po onome šta su pisali u komentarima.

Jedan momak je istakao da ga veoma nervira što njegova devojka drži na vidnom mestu sve što je ikada koristila ili planira da koristi: tamponi, četka za kosu, šolja od kafe, šampon, majica, čarape… ništa ne stoji tamo gde treba.

Foto/Freepik/master1305

Muškarci su se složili da ih nervira i kada njihove devojke nakon tuširanja ostavljaju šampone i kupke otvorene, ali i kad ne spljeskaju kutije pre nego što ih bace u kantu za đubre.

“Ja prosto poludim kada moja devojka, tek što sam počeo da gledam film krene sa pitanjima: ko su ti ljudi, a šta će sad da rade, a šta se dogodilo, zašto mrze glavnog lika… Ono kao, ne znam, pobogu tek sam upalio televizor! Strašno mi to ide na živce” istakao je jedan.

Traže mišljenje, pa ipak urade po svom, previše brinu o svom izgledu, konstantno se žale da su umorne a onda rade gomilu bespotrebnih stvari po kući… lista razloga postaje sve veća i veća.

Foto/Freepik/drobotdean

“Frustrira me što obuvena sedi na krevetu. Ja sam Azijac pa vam je valjda jasno zašto me tako nešto izluđuje!”

Drugi se požalio što njegova partnerka konstantno pravi nove rasporede nameštaja u kući. “Znate li koliko puta sam se lupio o fotelju kad krenem noću do kuhinje? Nikad ne znam gde mi šta stoji”.

Sa druge strane, bilo je i onih koji kažu da njihove devojke i žene najčešće započinju “ozbiljne” razgovore i traže njihovu pažnju kad gledaju film ili nešto slično.

Neke nervira preterano bavljenje društvenim mrežama, druge iritira što gledaju rijaliti programe, treće živcira ono “A jel’ me voliš?” milion puta dnevno.

Foto/Freepik/Freepik

Bilo kako bilo, o ovoj temi bi mogli danima da pišemo i opet bi se našlo nešto novo. Zamerke postoje sa obe strane, budimo iskreni.

I pored svih tih “problema”, muškarci su ipak jednoglasno odlučili: “Nerviraju nas ove stvari ali vas volimo!”

A šta vi kažete? Koja osobina vaše lepše polovine vam ide na nerve?

Pišite nam u komentarima i podelite vaša iskustva.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar