Neverovatna scena na aerodromu “Nikola Tesla”: Trudnica došla po gosta, ali BEBA nije mogla da čeka

"Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe"

Foto/Printscreen/YouTube

Državljanka Tunisa porodila se danas oko 18.30 na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Kako saznaje Blic, ona je na aerodrom došla da sačeka putnika iz inostranstva, ali je iznenada počela da ima kontrakcije.

Lekari iz ambulante na aerodromu doprineli su da porođaj prođe u najboljem redu i žena je na svet donela zdravog dečaka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Informaciju o nesvakidašnjem porođaju potvrdili su iz Hitne pomoći, koji su preuzeli porodilju i bebu sa posteljicom i prevezli je u GAK “Narodni front”, gde je okončan porođaj.

Izvor iz Narodnog fronta rekao je da je pacijentkinja zbrinuta u toj ustanovi i da nema nikakvih komplikacija.

“Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe, svesna je i komunicira na engleskom jeziku”, rekao je izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, slična situacija dogodila se prošlog meseca kada se jedna trudnica porodila u automobilu što je izazvalo saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu u Beogradu.

“Majci je ovo bio prvi porođaj. Majka je mlada, ima 20 godina, a na svet je donela devojčicu tešku 2.950 grama. I majka i beba su dobro, zbrinute su u našem porodilištu”, rekao je tada direktor Višegradske Aleksandar Stefanović.

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar