Striktno i jako ČUDNO pravilo: Grozna joj je pomisao da bude u vezi sa nekim ko ne ispunjava jedan USLOV

Sebe, a i svog potencijalnog partnera je stavila u vrlo nezgodnu situaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Devojka na dejtu, Foto:Pexels/cottonbro

Dejting aplikacije su svakako mnogima olakšale upoznavanje sa ljudima, odnosno sa potencijalnim partnerima i dok je nekima ovo dosta olakšalo izbor emotivnih i seksualnih partnera, neke i ovaj vid dejtinga dovodi do stresa.

Jednoj ženi “svajpovanje” levo-desno posebno teško pada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ona ima posebno pravilo, koje podrazumeva da njen potencijalni partner ne sme da deli ime sa nekim od članova njene porodice!

Anonimna žena je na portalu Slate.com objasnila da nije sposobna da se zamisli sa osobom koja deli ime ne samo sa njenim roditeljem ili bližim rođakom, već i sa ujacima, stričevima i bilo kojim daljim rođacima iz njene familije.

Foto/Pexels/cottonbro

“Zaista ne mogu da uzmem u obzir nikoga ko deli ime sa nekim čovekom iz moje porodice. Znam da možda zvuči nerazumno i znam da mi ovo dosta smanjuje izbor partnera, posebno zato što dolazim iz porodice koja ima dosta članova, ali to je prosto tako”, kaže ona.

Žena dodaje da je pokušavala da bude sa osobom koja deli ime sa jednim od njenih rođaka, kao i da je pokušavala da nađe adekvatan nadimak, kao zamenu za njegovo ime, ali ni to nije uspelo…

Ona kaže da nema problem da bude prijatelj sa osobama takvih imena, ali da joj je grozna pomisao na to da koristi neko od imena koje imaju članovi njene porodice u spavaćoj sobi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar