Kojo i Fehmiu u hororu koji oduzima dah: Počelo snimanje serije “Crna svadba” (FOTO)

Specifičan naziv serije potiče od od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca, koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili druga devojka odevena u venčanicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Ove nedelje počelo je snimanje “Crne svadbe”, prve domaće TV serije u žanru psihološkog trilera sa elemtnima misterije i horora. Potpuno poštujući sve propisane epidemiološke mere, ekipa na čelu sa rediteljem Nemanjom Ćipranićem, snimila je prve kadrove ove sage koja prati razotkrivanje krvavog masakra u jednom vlaškom selu u istočnoj Srbiji.

Autor serije je Strahinja Madžarević, dok režiju potpisuje Nemanja Ćipranić. Glavne likove dvojice inspektora tumačiće Uliks Fehmiu i Nikola Kojo, a u ostalim ulogama videćemo i Jelenu Đokić, Slavka Štimaca i Tonija Mihajlovskog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Specifičan naziv “Crna svadba” potiče od od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca, koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili druga devojka odevena u venčanicu.

Kroz veoma izraženo prisustvo folklornih elemenata i narodnih verovanja iz ovog dela Srbije, upravo će ovaj obred biti jedan od prikazanih verovanja sa kojima će se suočavati i dvojica inspektora.

View this post on Instagram

CRNA SVADBA – Početak snimanja psihološkog trilera sa elementima horora i misterije počinje krajem meseca. Autori serije su Nemanja Ćipranić (režija) i Strahinja Madžarević (scenario), a produkcija Firefly productions. Serija će imati 10 epizoda, a premijera nas očekuje na proleće 2021. na kanalu Superstar TV. Glavni zaplet prati dvojicu inspektora: Petra Ćirića, kog tumači Uliks Fehmiu, i Baneta Tomića, koga igra Nikola Kojo. Dok istražuju krvavi masakr u vlaškom selu, inspektori će se naći u središtu odlučujućeg sukoba sa silama mraka. Glavni ženski lik u “Crnoj svadbi” biće Jelena Đokić, koja će se pojaviti u ulozi psihologa Nataše Janković. Ona će praviti psihološke profile ubica kako bi ih inspektori lakše uhvatili. Uloge tumače i Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Peđa Bjelac, Strahinja Blažić i drugi, dok Radivoje Raša Bukvić, iako je doskora bio u glumačkoj podeli serije, više nije. #CrnaSvadba #FireflyProductions @nikola_kojo_pravi @strahinja_blazic @jelenadjokic888 #Serija #DomacaSerija #tvinemania

A post shared by TVINEMANIA.RS (@tvinemania) on

Serije ovakvog tipa retko su rađene kako u domaćoj kinematografiji, tako i u regionu, a iz produkcijske kuće Firefly i partnerskog Telekoma veruju da će ovaj psihološki triler, koji nas kroz krimi radnju uvodi u svet magije i drevnih obreda, biti potpuno jedinstven TV projekat.

View this post on Instagram

Uliks Fehmiju i Nikola Kojo igraće glavne uloge u prvoj domaćoj horor seriji "Crna svadba". Poznate glumce gledaćemo kao inspektore koji rešavaju misteriozna ubistva po istočnoj Srbiji. Biće mnogo mističnih momenata i često će se pominjati famozna vlaška magija. Glavni ženski lik biće Jelena Đokić, koja će se pojaviti u ulozi psihologa i pomagaće detektivima u rešavanju najtežih ubistava. Ona će praviti psihološke profile ubica kako bi ih lakše uhvatili. Snimanje počinje na leto, a ugovoreno je da se radi deset epizoda. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, koji je ujedno i reditelj. Premijera je planirana sledećeg proleća na Superstar kanalu, a repriza će biti dan kasnije na RTS. . . . . #uliksfehmiu #nikolakojo #jelenadjokic #crnasvadba #serijacrnasvadba #crnasvadbaserija #superstartv #rtsserija #rts #serija #domacaserija #juznivetar #ubicemogoca #tajkun #domaceserije #serije #tvserija #tvserije #krimi #drama #horor #hororfilm #filmitv.rs #filmitv.rs

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs) on



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar