Niste jasno definisali odnos sa partnerom? 6 sigurnih znakova da li on želi VEZU ili samo KOMBINACIJU

Postoje pokazatelji koji će vam pomoći da otrijete šta je ono čemu on zaista teži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/Pexels

Početak jednog emotivnog i strastvenog odnosa je često zbunjujući, zbog toga što ne možete da budete sigurni da li vas partner zaista voli ili želi samo da ima avanturu sa vama.

U zavisnosti od ljudi, različito vreme je potrebno da bi se zaista definisao jedan odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postoji nekoliko stvari koje mogu bolje da vam ukažu na to u kom pravcu se razvija vaša romansa.

Foto/Freepik/Racool_studio

Govor tela: 

Osobe koje su zaljubljene imaju tendenciju da stalno pipkaju jedno drugo. Treba takođe “provaliti” način na koji vas partner dodiruje. Kao znak ljubavi i podrške može da se protumači  ukoliko se savija ka vama i mazi vas po donjem delu leđa. Međutim, ukoliko ovakve stvari radi samo pre nego što treba da budete intimni, to može da bude upozorenje da želi samo seks, piše Woman’s era.

Foto/ Freepik/ senivpetro

Uživate u sličnim stvarima: 

Najbolji predznak za uspešnu vezu je mentalna kompatibilnost. Ukoliko oboje volite da gledate filmove, da izlazite zajedno, da se provodite, itd. to može da vam omogući da spontano i bez previše truda uživate u svemu što vas privlači i to uz osobu koja vas privlači. Ipak, ukoliko primetite da partner stalno želi da idete na mesta gde će se više popiti, a to mu čak i nije previše zabavno, već samo čeka “desert” posle toga, moguće je da mu je samo seks u glavi.

Njegova porodica i prijatelji znaju za vas: 

Ta činjenica je zaista dobar pokazatelj da je ozbiljan u nameri da bude u vezi sa vama. Ukoliko ste upoznali nekoga iz njegove porodice znači da ima vrlo ozbiljne planove sa vama u budućnosti.

Foto/Unsplash.com/ mari lezhava

Prespavati ne znači uvek seks: 

U početku, svaki par najviše voli da istražuje svoju fizićku kompatibilnost, ali kada se veza razvije i sazri i kada vi prespavate kod njega ili on kod vas, to ne bi trebalo da bude samo zbog seksa. Ako vidite da je on tu samo zbog toga i da se sva nežnost nakon odnosa gubi, imate puno pravo da posumnjate u to šta on zapravo želi.

Foto/Freepik.com/teksomolika

Planiranje budućnosti kao “mi”: 

U pravoj vezi na duge staze, skoro svi planovi bi trebalo da se zajednički razmotre, tako da uvek jedna strana razmišlja o drugoj, a ne da svako ima individualne ciljeve. Nisu individualne želje i ciljevi nešto loše, ali moraju ipak da se usklađuju i sa partnerovim željama.

Nije mu problem da odvoji vreme za vas: 

Ukoliko primećujete da vaš partner u svom rasporedu uvek može da nađe vreme za vas, čak i kad je zaista opravdano zauzet, to govori dosta o njegovom požrtvovanju u vašoj vezi. Očigledno je da vas stavlja na prvo mesto i da ovo nije samo prolazna kombinacija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar