Za ljude koji su previše zaposleni i nemaju puno vremena da spremaju jutarnji obork, ovo je savrše doručak. Pritom ga možete poneti sa sobom, jer je tegla idealna za to.
Ostaci nedeljnog ručka mogu idealno da posluže za ovu salatu.
Ako vam je preostalo piletine, sve što treba da uradite jeste da je iseckate sitno i pomešate sa povrćem koje imate u frižideru.
Sastojci:
sok od pola limuna
1 parče grilovanog belog pilećeg mesa
1 šargarepa
1 mladi luk
3 rotkvice
semenke lana
zelena salata
so
1 čista tegla sa poklopcem

Priprema:
Sve namirnice iseckati sto sitnije pa krenuti sa ređanjem. Na dno tegle iscedite malo limuna i dodajte soli po želji.
Meso iseckajte na kockice i poređajte. Iseckanu šargarepu stavite preko mesa, potom mladi luk, rotkvice i laneno seme.

The Domestic Geek
Na vrh tegle stavite zelenu salatu koju ste prethodno usitnili. Za bilo koji recept salate u tegli, dresing i kremati deo uvek ide na dno.
Naravno, za ovu salatu možete koristiti povrće, pa i ostale sastojke po vašem izboru, mogućnosti su neograničene.
Komentari (0)