Desilo joj se ono čega se najviše PLAŠILA: Jelena Pešić OTVORENO govorila o Luni, Marku, emocijama…

Zadovoljna je svojim ponašanjem u rijalitiju!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jelena pešić
Foto: Screenshot/ Youtube

Bivša zadrugarka, Jelena Pešić, otvoreno je za “Pink.rs” pričala o svom odnosu sa Lunom Đogani i komentarisala tvrdnje da joj se sviđao Marko Miljković.

Foto: Screenshot Youtube

Upitana o tome ko je prvi sačekao kada je izašla iz rijalitija, Jelena je rekla da je to bio njen brat, Peca.

“Naravno, prvo me je dočekao moj brat, Peca, mama, otac, malo smo proslavljali, jer je bila i Pecina slava. On jeste imao blagu temperaturu, ali je sada sve okej, hvala Bogu, on je sada dobro, pratimo stanje. Jedino sam zbog toga bila malo u haosu”, rekla je Jelena.

Foto: Screenshot Youtube

Naravno, pitanje koje Pešićeva nikako nije mogla da izbegne, jeste o njenom odnosu sa Markom Miljkovićem. Novinare je zanimalo to da li su njih dvoje jedno drugom čestitali plasmane, s obzirom na to da su nekada bili dobri prijatelji.

“Da, ja sam, naravno, prišla i čestitala njemu drugo mesto, kao i Ivi pobedu”, rekla je Pešićeva.

Jelena Pešić
Foto: Screenshot/ Youtube

Ona je, potom, prokomentarisala i ostale takmičare.

“Jedino bih prokomentarisala da mi se sviđa odnos koji trenutno imam sa Lunom, imale smo jedan razgovor na superfinalu, gde mi je rekla da zamera i Gagiju i Marku neke napade na mene, ali i da je shvatila da, u slučaju da ona nije ušla, Marko i ja bismo ostali dobri prijatelji. Ako nam se ukrste putevi, sigurno ću sesti i popiti kafu sa njima. Što se ostalih zadrugara tiče – bila sam u pravu za sve. Oprostila sam svima, ali neke ne želim da više vidim u životu”, rekla je bivša zadrugarka.

Foto: Screenshot Youtube

Ona je dodala još i to da joj se desila stvar koje se najviše plašila…

“Moram samo da kažem da nisam naišla baš ni na jedan negativan komentar. Meni je najbitnije da sam izašla čistog obraza, ponosna sam na to. A što se mojih tiče, potreslo me je nešto što sam saznala jutros, toga sam se i plašila, a to je Pecina reakcija na neke stvari koje su se dešavale unutra. Čula sam da je često i plakao, kad sam bila u svađama, pa padale uvrede, bio je jako zabrinut”, izjavila je Jelena.

Pešićeva ja na kraju dodala i da je ona najsrećnija devojka na svetu i da je Rita (njen pas) presrećna i voljena u novoj porodici. Naglasila je i to da je prezadovoljna celokupnim projektom i tretmanom produkcije prema učesnicima, kao i svojim ponašanjem u popularnom rijalitiju.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar